İt ile Etiketli İçerikler

4 Yazarımız bu etiket ile 12 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Tanıştıralım, Şirketinizdeki Yeni Çalışma Arkadaşınız: Yapay Zeka!

Tanıştıralım, Şirketinizdeki Yeni Çalışma Arkadaşınız: Yapay Zeka!

Yapılan araştırmalar şirketlerin dijital dönüşüm çerçevesindeki yatırımlarının %40’ının yapay zeka ile ilgili konularda olacağını gösteriyor. Yani şirketinizdeki yeni çalışma arkadaşınızın Yapay Zeka olabilir. Ne dersiniz? 
Giderek Dijitalleşen Dünyada Hantal Şirketlere Yer Yok!

Giderek Dijitalleşen Dünyada Hantal Şirketlere Yer Yok!

Dijital dünyadaki trendlerin hızla değişmesi, şirketleri ayakta kalmak için daha dinamik olmaya zorluyor. Dijitalleşen dünya, farklı ihtiyaçlar ve tüketim şekillerini doğurur iken bu yeni duruma ayak uydurmak için ne yapacağını bilemeyen şirketler için başarının anahtarı IT’de yatıyor. Detaylar 
Boğaziçi Zirvesine Körfez Ülkelerinin Büyük Elçilerinden Tam Destek!

Boğaziçi Zirvesine Körfez Ülkelerinin Büyük Elçilerinden Tam Destek!

29 Kasım- 1 Aralık tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı yüksek himayesinde düzenlenecek olan “Boğaziçi Zirvesi”nin öncesinde Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) ile Körfez Ülkelerinin büyükelçileri gelenekselleşen toplantılarında bir araya geldiler. Detaylar haberimizde.. 
Prensler ve Lordlar 7. Boğaziçi Zirvesi'nde Buluşacak!

Prensler ve Lordlar 7. Boğaziçi Zirvesi'nde Buluşacak!

Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından bu yıl Cumhurbaşkanlığı yüksek himayesinde düzenlenecek olan “Boğaziçi Zirvesi”nin 7’ncisi 29 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.. 
Women Techmakers Eskişehir Etkinliğinde Neler Oldu?

"Women Techmakers Eskişehir" Etkinliğinde Neler Oldu?

Teknoloji ile ilgilenen kadınların IT ekosistemindeki yerini arttırmak amacıyla birçok ülkede düzenli olarak gerçekleştirilen "Women Techmakers" etkinlikleri, 7 Mart Cumartesi günü Eskişehir'de gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde.. 
Women Teachmakers Eskişehir'de Sizleri Bekliyor!

"Women Teachmakers" Eskişehir'de Sizleri Bekliyor!

Mart ayında Uluslararası Kadınlar Günü dolayısıyla dünyanın birçok yerinde düzenlenen "Women Teachmakers (WTM)" etkinliklerinin Eskişehir ayağı 7 Mart’ta Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde.. 
Women Techmakers Eskişehir Etkinliği 7 Mart'ta Katılımınızı Bekliyor!

"Women Techmakers Eskişehir" Etkinliği 7 Mart'ta Katılımınızı Bekliyor!

Teknoloji ile ilgilenen kadınların IT ekosistemindeki yerini arttırmak amacıyla birçok ülkede düzenli olarak gerçekleştirilen Women Techmakers etkinlikleri 7 Mart Cumartesi günü Eskişehir'de gerçekleştirilecek. 
Tamamı Türk Sermayeli AvrupaGöz Yabancı Yatırım Aldı!

Tamamı Türk Sermayeli AvrupaGöz Yabancı Yatırım Aldı!

Zincir göz merkezlerinde hasta sayısında dünya lideri ve tamamı Türk sermayeli olan Avrupagöz’ün yüzde 50 hissesi,Suudi Arabistan merkezli Nesma Holding ve körfez ülkelerinde sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Reaya Holding’e 52 Milyon TL’ye satıldı. Detaylar haberimizde.. 
Paul Doany: Türklerin İş Fikirleri Kesinlikle Yatırıma Değer!

Paul Doany: Türklerin İş Fikirleri Kesinlikle Yatırıma Değer!

Türk Telekom’da uzun süre CEO olarak görev yapan Paul Doany, kurumdan ayrıldıktan sonra Türkiye’yi terk etmeyip, IT ve internet alanındaki şirketlere yatırım yaparak ‘girişimci’ kimliği kazandı. Türk gençlerinin iş fikirlerim değerli bulan ve iki yılda 12 şirkete yatırım yapan Paul Doany.. 
Dünyada Yılın Teknolojisti Ödülünü Bir Türk Aldı!

"Dünyada Yılın Teknolojisti" Ödülünü Bir Türk Aldı!

Teknoloji dünyasının saygın organizasyonlarından biri olan Oracle Mükemmellik Ödülleri 2012’de, Yılın Teknoloğu ödülünü TTNET Ürün ve Servis Geliştirme Direktörü Olgay Taş kazandı. Olgay Taş, İş Süreçleri Yönetiminde Oracle ürün ve teknolojilerinin kullanıldığı, (Service Excellence Program) Prog ... 
Webit  2012, Dijital Dünyanın Devlerini İstanbul'da Ağırlıyor!

Webit 2012, Dijital Dünyanın Devlerini İstanbul'da Ağırlıyor!

10-11 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Webit 2012, dijital, telekomünikasyon ve inovasyon dünyasının öncü isimleri ile yatırımcı ve girişimcileri İstanbul’da buluşturuyor. Google, eBay, Unilever, BBC, Coca-Cola, Microsoft, Faceb ... 
Bilişimci Girişimciler, Bu Konferansı Kaçırmayın!

Bilişimci Girişimciler, Bu Konferansı Kaçırmayın!

"Bilişim ve Girişimcilik; Geleceğin Vizyoner Yaklaşımları ile Girişimci & Yatırımcı Buluşması” 18 Şubat 2012 Cumartesi günü, 14:00-18:00 saatleri arasında Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından Büyük Kulüp’te düzenleniyor. IBM, Energysquare ve GBA Capital firmalarının destekleriyle ger ...