"Dünyada Yılın Teknolojisti" Ödülünü Bir Türk Aldı!

Teknoloji dünyasının saygın organizasyonlarından biri olan Oracle Mükemmellik Ödülleri 2012’de, Yılın Teknoloğu ödülünü TTNET Ürün ve Servis Geliştirme Direktörü Olgay Taş kazandı. Olgay Taş, İş Süreçleri Yönetiminde Oracle ürün ve teknolojilerinin kullanıldığı, (Service Excellence Program) Programı ile gerçekleştirilen IT dönüşümü ile “Technologist of the Year: IT Manager” ödülüne layık görüldü. Detaylar haberimizde..

Teknoloji dünyasının saygın organizasyonlarından biri olan Oracle Mükemmellik Ödülleri 2012’de, Yılın Teknoloğu ödülünü TTNET Ürün ve Servis Geliştirme Direktörü Olgay Taş kazandı.

Oracle Mükemmelik Ödülleri, 2 Ekim’de San Fransisco’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Olgay Taş, İş Süreçleri Yönetiminde Oracle ürün ve teknolojilerinin kullanıldığı, (Service Excellence Program) Programı ile gerçekleştirilen IT dönüşümü ile “Technologist of the Year: IT Manager” ödülüne layık görüldü. Yılın Teknoloğu Ödülü; 9 farklı kategoride çalıştığı kurumun teknoloji çözümlerine üstün çabalarıyla katkıda bulunan yöneticilere veriliyor.

200 ülkeden, çok sayıda başvurunun yapıldığı organizasyonda; liderlikten veritabanı yönetimine 12 farklı kategorideki başarılı çalışmalar ödüllendirildi.

SEP; BSS’nin (Business Support System) temel uygulamaları için yaratılmış, CRM, iş zekası ve faturalama konularında yaşanabilecek olası sorunların önüne geçmek, müşteriye sunulan hizmet hızını ve kalitesini en yüksek seviyeye taşımak için oluşturulmuş bir yol haritası. Program; Müşteri Yönetim Sistemi, Faturalama, Veri Ambarı/İş Zeka, Entegrasyon ve Veri Aktarımı sistemlerinden oluşuyor.

Başarısı için Olgay Taş'ı ( 1, 2 ) tebrik ediyor, çalışmalarımızda güzel bir motivasyon sebebi olabilecek CHA kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor