Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı Başvurularınızı Bekliyor

1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında Ahmet Çalık Vakfı sponsorluğunda, Türkiye Bilişim Derneği koordinasyonunda ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde gerçekleşecek Yapay Zekâ Uzmanı Yetiştirme Programı başvuruları başladı.

1 Milyon İstihdam Projesi çerçevesinde, Ahmet Çalık Vakfı'nın sponsorluğunda, Türkiye Bilişim Derneği'nin koordinasyonunda ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde gerçekleşecek olan Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı için başvurular başladı.

Söz konusu program Ekim 2023'te başlayacak ve staj süreçleriyle birlikte 2024 güz dönemine kadar devam edecekr. Eğitimler, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yüz yüze şekilde gerçekleştirilecek.

Bu programdan yararlanmak isteyen adaylar, belirlenen kriterlere göre yapılan değerlendirme ve seviye belirleme sınavının sonuçlarına göre e-posta yoluyla bilgilendirilecek. Olumlu sonuç alan adaylar, mülakat sürecine dahil edilecek ve mülakat sonucunda eğitim programına katılmaya hak kazananlar belirlenecek.

Bu eğitim programını tamamladığınızda, proje sistemi içerisindeki özgeçmişinizde otomatik olarak güncellenecekmiş. Bu sayede işverenlerin sizi daha etkili bir şekilde değerlendirmesi ve istihdam sürecinde avantaj sağlamanız amaçlanıyor.

Süreç Takvimi:

  • 10 Ağustos 2023 - 27 Ağustos 2023: Başvuru Dönemi
  • 1 Eylül 2023 - 8 Eylül 2023: Değerlendirme ve Sınav Uygulama Süreci
  • 11 Eylül 2023 - 15 Eylül 2023: İstanbul'da Yüz Yüze Mülakatlar
  • 18 Eylül 2023: Başvuru Sonuçlarının Açıklanması
  • 2 Ekim 2023: Eğitim Programının Başlangıcı

Başvuru kriterleri ve süreci hakkında detaylı bilgi almak için 1 Milyon İstihdam Projesi web sitesinin 1milyonistihdam.hmb.gov.tr adresinden "Sınav ve Eğitim Programları" bölümüne giriş yapabilir ve **"Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı"**nı seçerek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu program sayesinde yapay zeka alanındaki gelecek vadeden fırsatlar için hazırlık yapma imkanına sahip olacak ve iş piyasasında avantaj elde edebileceksiniz.

Unutmayın, 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı için son başvuru tarihi: 27 Ağustos 2023

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor