TeklifimGelsin 20 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı

2021 Ocak ayında kurulan ve 2021 Haziran ayında on kullanıcıyla buluşan kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 20 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı iştiraklerinden İdeal Finansal Teknolojileri’nin liderlik ettiği yatırım turuna Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları katıldı. 8 Ay içerisinde ikinci yatırım turunu kapatan TeklifimGelsin’in bu yatırımla birlikte global pazara odaklandı.

İhsan Cem Zararsız ve Ertuğrul Hakan Biri tarafından kurulan Kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri TeklifimGelsin, açık bankacılık kullanarak, son kullanıcıların talepleri doğrultusunda finansal çözümleri 40 saniyenin altında tamamlamalarına imkân veriyor. TeklifimGelsin’de üye olan kullanıcılar, taleplerine göre gelen onlarca teklifi karşılaştırarak başvurularını yapabiliyor.  

TeklifimGelsin Kurucu Ortağı İhsan Cem Zararsız şöyle konuştu; “2021 Ocak ayında İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Programı’na dahil olarak kurulduktan sonra, yaptığımız geliştirme ve araştırmalar sonucunda ürünümüzü 2021 Haziran’da son kullanıcıların hizmetine sunduk. TeklifimGelsin olarak bankalar, kredi kayıt bürosu, sigorta şirketleri ve diğer Fintechler ile yaptığımız dijital entegrasyonlarla kullanıcılarımıza anında kredi, yatırım, kredi karnesi ve sigorta alanlarında hizmet veriyoruz.” dedi.

Dünyada ve Türkiye’de bankacılık ve sigorta çözümleri sunan farklı firmalar olduğunu belirten Zararsız; “Bu firmalar ile TeklifimGelsin'i ayıran en önemli nokta çevik yapıda kişiye özel hizmet vermemiz. Ek olarak üyelik sistemiyle kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyoruz. Yaptığımız entegrasyonlar sayesinde saniyeler içinde kullanıcılarımızın kredi, yatırım, kredi karnesi ve sigorta talepleri özelinde çözümler üreterek baştan sona bir kullanıcı deneyimini karşılayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Pandemi ile birlikte teknolojide yaşanılan gelişmelerin girişimciler ve yatırımcılar için birbirinden farklı zorlukları ve fırsatları bir arada barındırdığını söyleyen Zararsız son olarak; “Özellikle açık bankacılık alanındaki gelişmelerle birlikte Fintech sektörü daha da büyüyecek. Bunun da sektördeki girişimci ve yatırımcı sayısını arttıracağını öngörüyoruz. Biz de TeklifimGelsin olarak, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından aldığımız yatırım ile kişiye özel sunduğumuz servisleri arttırarak hem kullanıcılarımızın deneyimini arttırmak hem de sunduğumuz ürünlerin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını hedefliyoruz” dedi.

TeklifimGelsin Kurucu Ortağı Ertuğrul Hakan Biri “Dünya büyük bir hızla bütün bankacılık süreçlerinin kolaylıkla dijitalden yönetilebildiği bir döneme giriyor. TeklifimGelsin ortaya koyduğu vizyon ile bu geleceğe hızlı bir şekilde ilerlemektedir. TeklifimGelsin olarak bu yatırımla birlikte teknolojik altyapımızı bir üst seviyeye çıkararak bütün finansal kuruluşların ürün ve hizmetlerinin dijital dağıtım merkezi haline gelmeyi hedefliyoruz. TeklifimGelsin olarak bu yatırımla birlikte 2022 yılında başlattığı yurt dışı girişimlerini 2023 de hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Teknolojik alt yapımız ve kolay ölçeklenebilir bir uygulama olmamız sebebiyle, kolaylıkla diğer ülkelerde hızlı bir şekilde pazarda pay sahibi olacağımıza inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri girişimi TeklifimGelsin'i teklifimgelsin.com'dan inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor