Girişim Haber Ekibimize İçerik Editörleri Arıyoruz!

Eylül 2010'dan beri istikrarlı bir şekilde yayın hayatına devam eden Girişim Haber ekibimize tam zamanlı (remote) veya freelance çalışabilecek İçerik Editörü arkadaşlar arıyoruz!

Eylül 2010'dan beri yayın hayatına istikrarla devam eden ve girişimcilik ekosisteminin önemli haber kaynaklarından birisi olan Girişim Haber ekibimize; tam zamanlı (remote) veya freelance çalışma yöntemleriyle İçerik Editörü olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz!

Aradığımız nitelikler;

  • Girişimciliğe, teknolojiye, iş dünyasına ilgi duyan ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyen,
  • Türkçe dil bilgisi kurallarını etkin kullanabilen, yazım dili akıcı,
  • İçeriklerde detaylara önem veren ve titiz çalışmayı seven,
  • "Verilen içerik metaryellerini derleyerek özgün içerik (makale / bülten) üretebilen
  • Temel düzeyde HTML bilgisi olan veya HTML editör ile içerik hazırlayabilecek,

editörlük tecrübesi olan veya editörlük yapmak isteyen (tecrübesi olmasa da özgün içerikler hazırlamış) çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu arayışımıza uygun olduğunuzu düşünüyorsanız referans içerik çalışmalarınızın linkleriyle birlikte CV'nizi mail@girisimhaber.com mailimize bekliyoruz!

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor