İSO KOZA, Sağlık Teknolojileri Alanında Girişimlerinizi Bekliyor!

İş fikrini geliştirmiş yerli girişimlerin hızlı büyümeleri ve ticarileşebilmeleri için girişimciler ile sanayicileri buluşturan İSO KOZA Sağlık Teknolojileri hızlandırma programı için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 12 Temmuz 2019. Detaylar haberimizde..

İş fikrini geliştirmiş yerli girişimlerin hızlı büyümeleri ve ticarileşebilmeleri için girişimciler ile sanayicileri buluşturan İSO KOZA Sağlık Teknolojileri hızlandırma programı için başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 12 Temmuz 2019.

İstanbul Sanayi Odası yürütmekte olduğu KOZA Girişim Hızlandırma Programı ile girişimleri çok çeşitli konularda eğitim, mentörlük ve danışmanlıklar ile desteklemeye ve girişimlere eşsiz bir sanayi iş birliği imkanı sunmaya devam ediyor. 

Nesnelerin İnterneti, Sağlık Teknolojileri, Enerji ve Savunma Sanayi gibi tematik alanları bulunan İSO-KOZA Girişim Hızlandırma Programı ile birlikte; girişimler; kendi sektörel alanlarında ihtiyaç duydukları ekosisteme erişebilir, İSO-KOZA mekanizmalarıyla hızlı büyüyebilir ve ticarileşebilir, tedarikçisi ve müşterisi olabilecek Sanayi Kuruluşları, Ar-Ge Merkezleri / Teknopark ve diğer teknoloji şirketleri ile birebir nokta atış toplantılar yapabilir, sanayideki bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanabilir, kendi teknoloji alanına odaklanmış tematik bir ekosistem içerisinde, doğru yatırımcı ve sanayiden rehberlerle iş modelini oturtabilir ve global pazarlarda ticarileşebilirler.

İSO-KOZA Girişim Hızlandırma Programı kapsamında

  • Girişimcilere, alanında başarılı ve deneyimli sanayicilerimiz tarafından bilgi-tecrübe paylaşımı ve üretim- teknoloji altyapısı konularında mentorlük fırsatı sunulmakta.
  • Girişimciler, potansiyel tedarikçiler ve müşteriler ile bir araya getirilerek, prototip aşamasındaki ürünlerin seri üretime geçiş süreci kolaylaştırılmakta ve pazara giriş hızlandırılmakta.
  • Maddi ve teknik desteğin yanı sıra, girişimcilere İSO KOZA Girişim Hızlandırma Programı Kapsamında konularında çok tecrübeli eğitmenlerin yer aldığı KOZA Scale-Up Mini MBA Programı uygulanmakta.
  • İSO-KOZA’da yer alan girişimcilere ayrıca yurt dışı fuarlara ve etkinliklere katılımı için destek sağlanmakta.
  • Prototip ve seri üretim aşamasında sanayi firmalarının teknik ve bilgi birikimi desteğini alan girişimcilerin başarı hikayeleri İstanbul Sanayi Odası’nın çeşitli platformlarında geniş paydaşlara duyurulmakta.

12 Temmuz 2019 tarihine kadar Sağlık teknolojileri alanında yerli girişimlerin başvurularını bekleyen İSO KOZA Sağlık Teknolojileri hızlandırma programı hakkında daha detaylı bilgi ve başvuru için www.isokoza.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor