Eğlenceli Girişimcilik İçin Startup Carnival 2019 Kayıtları Başladı

Ekosisteme renk katan startup ekipleri ve girişimcilik dünyasına ilgili öğrenciler gelenekselleşen Startup Carnival'da dördüncü kez bir araya geliyor. 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Startup Carnival için kayıtlar başladı. Detaylar haberimizde..

Ekosisteme renk katan startup ekipleri ve girişimcilik dünyasına ilgili öğrenciler gelenekselleşen Startup Carnival'da dördüncü kez bir araya geliyor. 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Startup Carnival için kayıtlar başladı.

Startup Carnival, Türkiye'nin taze fikirlerini öğrencilerle, yatırımcılarla, potansiyel iş ortaklarıyla ve müşterileriyle buluşturan, Türkiye'nin en eğlenceli girişimcilik etkinliği. Karnaval ayrıca kapalı salonlardaki etkinliklere alternatif arayan gençler için bir anti kariyer etkinliği olma özelliği taşıyor.

Tarihi Güney Kampüs’ün ev sahipliği yaptığı, gün boyu sürecek bu girişimcilik karnavalında müzik ve açık hava etkinlikleri eşliğinde startup ekiplerinin tecrübelerini yüz yüze dinleme fırsatını elde edebilir, startup kurucuları ve çalışanları ile birebir temasta bulunabilir, iş ve staj imkanları yakayabilir, aynı zamanda da eğlenceli bir etkinlik ile günün tadını çıkarabilirsiniz.

2016’dan bu yana 100’den fazla startup ve 2000’den fazla katılımcıyı ağırlayan Türkiye'nin öğrenci güdümlü en büyük girişimcilik etkinliği Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Festivali, 20 Temmuz Cumartesi günü 4. kez Güney Çimler’de gerçekleştrilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu Startup Carnival hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz startupcarnival.cultistanbul.co web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor