Türkiye’nin En Büyük Wordpress Etkinliği 11 Nisan'da Başlıyor!

WordPress konusunda kendini geliştirmek ve WordPress dünyasının gündemini takip etmek isteyenleri bir araya getirecek Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest, 11 Nisan 2019 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall gerçekleştirilecek. Detaylar Haberimizde

WordPress konusunda kendini geliştirmek ve WordPress dünyasının gündemini takip etmek isteyenleri bir araya getirecek Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest, sektörün önemli temsilcilerinin katılımıyla 11 Nisan 2019 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall gerçekleştirilecek. 

11 Nisan 2019 tarihinde 18:00-21:00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek WPFest etkinlikte;

  • Gutenberg güncellemesi ile birlikte gelen yenilikler,
  • Eklentinizi kendiniz nasıl geliştirebilirsiniz?
  • Daha iyi Seo Performansı için kullanabileceğiniz Wordpress Eklentileri,
  • Hosting Sektöründe Gerçekleşen WordPress Devrimi,
  • Wordpress ile başarıya giden websitelerinin Başarı Öyküleri,
  • E-ticaret Siteleri için WordPress Kullanımı Nasıl Olmalı?

konu başlıkları ele alınacak. Etkinlikte katılımcılar WordPress sektörünün önemli isimleriyle tanışma fırsatının yanında networking imkânına da sahip olacak.

WpFest hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.natro.com/etkinlikler/wpfest web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor