Sorunsuz Sponsorluk Hizmeti Vadeden Girişim: Sponsorum!

Ülkede farklı alanlarda yapılan eventlerin sayısının her yıl katlanarak artması, firmaların yatırımlarını doğru yönde yapmasını da zorlaştırıyor. Tam da bu noktada sorunsuz sponsorluk hizmeti vadeden girişim 'Sponsorum' devreye giriyor. Detaylar haberimizde..

Eventlerin vazgeçilmezi olan sponsorluğa ayrılan bütçe, gün geçtikçe artmaya devam ediyor.Yurtiçinde; özellikle spor alanında  2.2 Milyon ₺’ye ulaşan sponsorluk hacmi, totalde ise 1.2 Milyon ₺’yi aşmış durumda.Bu da firmaların sponsorluk alanındaki yatırımlarına verdiği önemin giderek arttığını gösteriyor. Ülkede farklı alanlarda yapılan eventlerin sayısının her yıl katlanarak artması, firmaların yatırımlarını doğru yönde yapmasını da zorlaştırıyor. Tam da bu noktada 'Sponsorum' devreye giriyor.

“Sponsorum” markası event firmalarının kongre, fuar, sempozyum ve festival etkinliklerinden, dernek ve vakıf organizasyonlarına; seçkin öğrenci kulüplerinden işini büyütmek isteyen startup'lara kadar çok geniş bir alanda sponsorluk hizmeti veriyor. Üstelik bunu yaparken her etkinliğin teması, hedef kitlesi, konumu ve zamanı gibi araçları belirliyor, bu parametrelere göre gidilecek en doğru firmaları seçiyor. Aynı zamanda etkinlik düzenleyicilerin isteği halinde sponsorluk dosyasını da ücretsiz olarak hazırlıyor, etkinlik anı ve öncesi için danışmanlık veriyor. Üniversitelerde ve çeşitli etkinliklerde sponsor bulma eğitimi de veren sponsorum yöneticileri, böylelikle bu alanda bir bilinçlenme sağlamayı hedefliyor.

Yüzlerce yerden sponsorluk maili alan firmalar hangi etkinliğe sponsor olmanın daha etkili olduğu konusunda bilgi ve zaman eksikliği yaşıyor. Farklı tarihlerde gelen etkinlik mailleri, firmaların eş zamanlı kıyaslama yapma imkanını azaltıyor. Sponsorum firması ise yurtiçindeki etkinlik düzenleyicilerle anlaşıyor, dosyaları tekelden sunuyor. Firmaların bütçeleri, sektörü, hedef kitleleri, istediği tarihler ve özel istekleri doğrultusunda portföyü arasından en doğru etkinlikleri seçip sunan Sponsorum; böylece hangi etkinliklere sponsor olmanın daha etkili olacağı konusunda danışmanlık da veriyor. Etkinlik anında ekipleriyle alanı fotoğraflayan sponsorum; etkinlik incelemesi için ekibini gönderiyor ve feedback için rapor hazırlıyor. Bu sayede firmalara gelecek etkinliklerde sponsor olup olmama konusunda ön fikir veriyor.

Sponsorluk veren firmalarla ise uzun vadeli partnerlik kurmak isteyen Sponsorum'un asıl hedefi; firmaların sponsorluk bütçesini belirlediği ana danışmanlık firması olabilmek. 

Sponsorum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sponsorum.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor