Global Fintech Ekosistemi, İstanbul Fintech Week'te Buluşacak!

Finansal inovasyon platformu KOOPHub tarafından gerçekleştirilecek İstanbul Fintech Week, Beşiktaş Stadyumu’nda, 2-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Finansal inovasyon platformu KOOPHub tarafından gerçekleştirilecek İstanbul Fintech Week, Beşiktaş Stadyumu’nda, 2-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Finansal inovasyon platformu KOOPHub tarafından gerçekleştirilecek İstanbul Fintech Week ile finansal hizmetler sektöründeki iş yapma süreçlerini ve müşteri deneyimini dönüştüren bu teknolojilerin değerlendirilmesine, finansal teknolojilere ilişkin yenilikçi ürünlerin ve girişimlerin katılımcılara aktarılmasına olanak sağlayacak.

7 Sektör, 25 Başlık, 40 Oturum, 150 Üst Düzey Konuşmacı, 1000 Katılımcı

İstanbul Fintech Week; Türkiye, İngiltere, Güney Afrika, ABD, Almanya, Singapur, Polonya, İrlanda, Danimarka, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, İspanya, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Estonya, Malezya, Filipinler, Çin, Yunanistan ve daha pek çok ülkeden 150 konuşmacı ile aralarında yatırımcıların, girişimlerin, düzenleyici kuruluşların ve diğer aktörlerin yer aldığı yaklaşık 1000’in üzerinde katılımcıyı ağırlayacak.

İstanbul Fintech Week kapsamında, finansal hizmetlere ilişkin yenilikçi teknolojiler, yapay zekâ, blockchain, nesnelerin interneti, ekosistem, kuantum teknolojileri ve daha pek çok konu başlığı tartışılacak; etkinlikte, 7 ayrı alt sektöre ilişkin gelişmeler 4 ayrı salonda gerçekleştirilecek konuşmalarla toplam 25 başlıkta değerlendirilecek. Üç gün sürecek etkinlikte katılımcılar, 20 ülkeden 100’ün üzerinde fintech şirketiyle bir araya gelecek.

Girişimciler Ürünlerini Anlatacaklar

İstanbul Fintech Week, kapsamında girişimciler de projelerini anlatma fırsatı bulacaklar. Kesintisiz ürün tanıtımlarının yer aldığı bu bölümde girişimciler ücretsiz olarak sunumlarını yapabilecekler ve projelerini yatırımcılara, bankalara, sigorta şirketlerine ve diğer ilgililere anlatma imkânı bulacaklar. Sunum yapabilmek için etkinlik web sitesinden kayıt yaptırmak gerekiyor.

10 Ülkeden Fintech Otoriteleri Kendi Ekosistemlerini Tanıtacak

KOOPHub’ın uluslararası ortakları Singapur Fintech Birliği ve Belçika’dan B-Hive başta olmak üzere Fransa, Lüksemburg, İngiltere, Danimarka, Estonya, Kazakistan, Romanya, Polonya, İrlanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden fintech otoriteleri kendilerine ayrılan oturumlarda fintech düzenlemelerini, kuluçka programlarını, startup teşviklerini ve ülke uygulamalarını anlatacaklar.

www.istanbulfintechweek.com web adresini ziyaret ederek İstanbul Fintech Week hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor