Startupbootcamp İstanbul 2016 Başvuruları İçin Son Tarih 29 Mayıs!

Mezunları bu güne kadar toplam 3.5 milyon dolar yatırım alan Startupbootcamp İstanbul, üç aylık hızlandırma programına katılacak birbirinden değerli girişimleri bekliyor. Üç aylık hızlandırma programına katılmak isteyen girişimciler için son başvuru tarihi 29 Mayıs. Detaylar haberimizde..

Mezunları bu güne kadar toplam 3.5 milyon dolar yatırım alan Startupbootcamp İstanbul, üç aylık hızlandırma programına katılacak birbirinden değerli girişimleri bekliyor. Avrupa’nın en büyük hızlandırma programı Startupbootcamp, eşsiz fırsatlarla erken aşama girişimlere globalleşme imkanı sunuyor. Üstelik İstanbul programını tamamlayan şirketler 250 bin dolar ve üstü yatırım alma fırsatına erişiyor.

Erken aşama girişimlere en iyi hızlandırma programlarından birini sunan Startupbootcamp İstanbul için geri sayım başladı. Ağustos - Kasım ayları arasında üç aylık hızlandırma programına katılmak isteyen girişimciler için son başvuru tarihi 29 Mayıs.

Her ülke ve sektörden teknoloji girişimlerine açık olan Startupbootcamp İstanbul bu yıl da 10 değerli girişime eşsiz imkanlar sağlayacak. Seçilen takımlar, 220’den fazla üst düzey yönetici, kurumsal iş ortağı ve yatırımcıyla tanışma fırsatı bulmanın yanı sıra, 3+9 ay ücretsiz ofis alanı desteği ve 15 bin euro finansal destekle girişimlerini daha da ileriye taşıyabiliyor. Hızlandırma programı süresince, ulusal ve uluslararası müşterilere, yatırımcılara ve yatırım ağlarına erişim sağlayabilecek girişimciler dünyaya açılmaya doğru ilk adımı atacaklar.

Globalleşme Yolundaki Girişiminize 250 Bin Dolar ve Üzeri Destek

Türkiye’nin önde gelen girişimcilik platformlarından StartersHub’ın bünyesinde yer alan Startupbootcamp İstanbul’da üç ay boyunca yoğun eğitimler ve mentor görüşmeleri ile girişimlerini adım adım geliştiren girişimciler, programı tamamladıktan sonra StartersHub’dan 250 bin dolara kadar, ortak yatırım yapan melek yatırımcı veya girişim sermayesi fonları ile beraber daha üstü rakamlarda fonlama alma şansına da sahip oluyorlar.

Microsoft BizSpark Plus ayrıcalığı

Yazılım sektöründeki girişimlerin erken evrelerinden itibaren başarılarına katkı sağlamak amacıyla tasarlanmış global bir program olan Microsoft BizSpark’ın Türkiye’deki sayılı üyelerinden biri de StartersHub ve bünyesindeki tüm girişimler, ücretsiz yazılım, servis, teknik destek ve Azure Bulut çözümünden faydalanabiliyor. Girişimler, üçüncü yılın sonunda indirdikleri tüm yazılımlara ücretsiz olarak ulaşabilecek aynı zamanda 120 bin dolarlık bulut kredisine de sahip olabilecekler.

Global Ortaklardan Startupbootcamp İstanbul Girişimcilerine Özel Fırsatlar

Startupbootcamp İstanbul 2016’da yer alacak 10 girişim, programın global ortaklarının sunduğu desteklerden faydalanarak toplamda 500 bin Euro değerinde servis hizmeti ve bu şirketlerin ağları aracılığıyla mentorluk alabiliyor. Her girişim, Google’dan ve Amazon Web Services’den 100 bin dolarlık ücretsiz bulut kredisine, Salesforce tarafından üç adet ücretsiz SalesCloud Enterprise hesabına, Intel ve anlaşmalı Girişim Sermayesi (VC) bağlantılarına erişebiliyor.

Hızlandırılan Girişim Sizin Girişiminiz Olabilir

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Startupbootcamp İstanbul, geçtiğimiz iki yılda 17 girişimi hızlandırdı. Startupbootcamp İstanbul’ın desteklediği ve başarılarıyla adlarından söz ettiren girişimlerin %82’si bugüne kadar toplam 3.5 milyon dolar yatırım aldı.

Startupbootcamp İstanbul 2016 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.startupbootcamp.org web adresini ziyaret edebilir, sorularınızı ise istanbul@startupbootcamp.org üzerinden yetkili kişilere iletebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor