Marmara Üniversitesi Girişimcilik Kulübü 2016 İçin Yapılandı

Marmara Üniversitesi'nin etkin öğrenci kulüplerinden biri olan “Girişimcilik, İnovasyon ve Liderlik Kulübü”, etkinlik ve projelerine yeni ismi ve yeni oluşumu olan “Marmara Girişimcilik Kulübü” ile imza atmaya devam ediyor.Detaylar haberimizde..

Marmara Üniversitesi'nin etkin öğrenci kulüplerinden biri olan “Girişimcilik, İnovasyon ve Liderlik Kulübü”, etkinlik ve projelerine yeni ismi ve yeni oluşumu olan “Marmara Girişimcilik Kulübü” ile imza atmaya devam ediyor.

Marmara Girişimcilik Kulübü, kendilerini geliştirme konusunda oldukça önemli gayretler gösteren girişimciliğe meraklı üniversite öğrencileri liderliğinde 2015 yılında kurulmuş bir kulüb. Danışmanlığını Doç.Dr.Sinem Ergun’un yaptığı, Marmara Girişimcilik Kulübü şimdiden 20’si aktif 70 ye yakın üyesi olan Marmara Üniversitesi’nin aktif öğrenci oluşumlarından birisi.

Marmara Üniversitesi'nde, girişimcilikle ilgili gerek akademik düzeyde, gerekse öğrencilerin sosyal hayatlarında uygulamaya yönelik yapılanların yetersiz olmalarından hareketle “MaGiKu”, Ülkemizin en büyük girişimcilerini yetiştirmeyi, girişimcilik alanındaki boşlukları doldurmayı planlamakta ve bu alandaki sorunlara çözüm üretmeyi hedeflemekte.

MaGiKu'nun Yapmayı Hedeflediği Etkinlikler

  • Girişimcilik sohbetleri
  • Girişim sineması,
  • Sosyal girişimcilik,
  • Girişim ofis gezileri,
  • 3 günlük girişimcilik kampları,
  • Mentee-Mentor eşleştirmeleri,
  • Coffee Talk

Marmara Girişimcilik Kulübü, “Girişimciliğe dair ne varsa” sloganı ile alanında fark yaratmak için çalışmalarına devam ediyor.

Marmara Girişimcilik Kulübü'ne başarılar diliyoruz. "MaGiKu" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.magiku.net web adredini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi Marmara Üniversitesi'nde öğrenim gören okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor