Yatırımcılar ve Piyasa Uzmanları Edirne'de Buluşuyor

İnfo Yatırım, kaçırılmayacak bir organizasyonla yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bu kez 16 Aralık’ta Edirne’de bir araya getiriyor.

İnfo Yatırım, kaçırılmayacak bir organizasyonla yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bu kez 16 Aralık’ta Edirne’de bir araya getiriyor. İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek buluşmada, Prof. Dr Sadi Uzunoğlu, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, Ergün Tekgül ve İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Sertaç Ekeke konuşmalarıyla yatırımcıları bilgilendirecek. İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’na internet üzerinden kayıt olan herkes ücretsiz katılabilecek. 

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırım ekosisteminin daha bilinçli ve donanımlı olması adına sorumluluk üstlenmeye devam ediyor. İnfo Yatırım bu amaçla bir yandan ürettiği nitelikli içerikleri tüm iletişim kanallarından yatırımcılarla paylaşırken bir yandan da yatırımcıları piyasa uzmanlarıyla bir araya getirerek önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Yatırımcılar için fırsat

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getirdiği yatırımcı buluşmalarının 11’incisini 16 Aralık Cumartesi Günü Edirne’de gerçekleştirecek. Saat 13.30’da başlayacak etkinlik Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda yapılacak. Yatırımcı Buluşması’nda finans ve piyasa uzmanları yatırımcılara, dünya ve Türkiye ekonomisi ile borsa başta olmak üzere sermaye piyasalarına ilişkin görüş, öneri ve değerlendirmelerini aktaracak.  

Katılım ücretsiz

İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlük görevini üstleneceği Yatırımcı Buluşmaları’na kayıt formunu dolduran herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. 16 Aralık Cumartesi günü Edirne’de yapılacak etkinliğe katılmak için infoytrm.com/edirnetw linkine tıklanarak açılan sayfadan hemen kayıt olunabiliyor.  

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor