Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı 7 Yaşında, Kutlu Olsun!

12 Aralık 2016'da kurulan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, bugün 7. yılını kutluyor. Vakıf, 7 senede ortaya koyduğu "millli teknoloji hamlesi" vizyonuyla hem usula hemde gölgeler çapta çok önemli etkinliklere ve organizasyonlara imza atmış durumda. İşte detaylar..

"Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesine yönelik katkı sağlamak" hedefliyle 12 Aralık 2016'da yola çıkan T3 (Türkiye Teknoloji Takımı) Vakfı, geride kalan 7 yıllık süreçte yürüttüğü başarılı proje ve çalışmalarla ülkemiz girişimciik ve teknoloji ekosistemlerine önemli katkılar sağladı.

markalarıyla hem ulusal hemde bölgesel çapta adından övgüyle söz ettiren vakıf, bir STK olarak ortaya koyduğu "Milli Teknoloji Hamlesi" kavramının altını doldurumaya devam ediyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı 7. yıl adına tarafından sosyal medya hesaplarında yayınlanan teşekkür mesajını aşağıda paylaşıyoruz;

Bugün, 2016 yılından bu yana Türkiye’nin tam bağımsızlık yolculuğuna bilim ve teknolojide yenilik ve devamlılık ilkeleriyle kök salmayı hedefleyen, Millî Teknoloji Hamlesi’ni gerek beşeri sermaye gerek teknolojik inovasyonlarla desteklemeyi önceliklendiren ve tüm bu yolculukta 7’den 70’e herkesi kucaklayan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kuruluşunun 7. yıl dönümünü kutluyor.

TEKNOFEST, Deneyap Türkiye, Deneyap Kart, Bilim Türkiye, Bilim Üsküdar, Keşif Kampüsü, T3 Girişim Merkezi, Take Off Girişim Zirvesi, T3 Akademi, Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı, Teknolojinin Millî Takımları Destek Programı ve Millî Teknoloji Hamlesi markalarıyla ulusal ve uluslararası sahalarda bilinirliğini sürdüren T3 Vakfı, sizin destekleriniz ve sonsuz güveniniz ile hız kesmeden yoluna devam ediyor.

Teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda, kıymetli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Ülkemiz girişimcilik ve teknoloji ekosistemine yaptığı değerli katkılar için Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ailesine Girişim Haber olarak asıl biz teşekkür ediyoruz.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı hakkında detaylı bilgi için www.t3vakfi.org web adresini ziyaret edebilirsiniz. Vakfın proje çalışmalarını yakından izlemek için linkedin, x (twitter), instagram ve youtube hesaplarını mutlaka takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor