Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin Erzincan Eğitimleri Başlıyor

Geleceğe iyi bakmak amacıyla ekonomiye güç katan kadın girişimcileri destekleyen Garanti BBVA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) birlikte hayata geçirdiği Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin yeni eğitimi Erzincan'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar..

Garanti BBVA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nce (BÜYEM) hayata geçirilen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin yeni eğitimi Erzincan'da yapılacak. Garanti BBVA açıklamasına göre, kadın girişimcilerin yönetim becerilerini artırmak, iş hayatındaki varlığını güçlendirerek kalıcı ve sürdürülebilir kılmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle 4Aralık'ta başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri ve profesyoneller tarafından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilecek eğitimlere, çevrim içi katılmak da mümkün olacak.

Eğitimlerde, dijital pazarlama, insan kaynakları, müşteri deneyimi, kurum içi iletişim, e-ticaret için sosyal medya iletişimi, şirket yönetimine finansal bakış, liderlik, sürdürülebilir şirket yönetimi, yenilikçi iş modelleri geliştirme, temel ticaret hukuku ve ticari sözleşmeler gibi girişimcilerin işlerini yönetmelerinde fark yaratacak alanlara odaklanılacak.

Girişimcilerin ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini arttırmayı hedefleyen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadın girişimciler BÜYEM tarafından düzenlenen sertifikaya sahip olacak.

28 Aralık'a kadar sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek akademiye katılmak isteyen Erzincanlı kadın girişimcilerin 1 Aralık'a kadar garantibbvakadingirisimci.com internet adresinden başvuru yapması gerekiyor. Detaylar için ayrıca bu sayfayı mutlaka ziyaret edin. AA Kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor