Turizm Yatırımlarına Bir Yenisi Daha Eklendi: Ytur

Türkiye’nin gün geçtikçe artan turizm yatırımları, yükseliş trendine giren talepler doğrultusunda hız kazanmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir hamle de Ytur’dan geldi.

Yurt içi ve yurt dışı tur olanaklarıyla birlikte sayısız ülke, şehir ve destinasyonu keşfedebilme imkânı sunacak olan Ytur, yayın hayatına başladı. Turizme yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan oluşum, uyguladığı politikalarıyla birlikte göz dolduruyor. Ytur.net üzerinden yayına başlayan firma, uzun yıllar turizm alanında adından söz ettireceğe benziyor.

Turizm alanında dünyanın öncü ülkelerinden biri konumunda olan Türkiye, özellikle son zamanlarda bu anlamda gerçekleştirilen yatırımlarıyla öne çıkıyor. Gerek yurt içi, gerekse yurt dışı kapsamlı faaliyet gösteren firmalar, Türkiye’nin turizm alanında küresel çapta söz sahibi olması amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yakın zamanda çalışmalarına hız kazandıran ve yayın hayatına giren Ytur, turizm sektörünün parlayan yıldızı olmayı hedefliyor. Türkiye’nin popüler destinasyonları başta olmak üzere dünyanın en prestijli noktalarına kapsamlı turlar düzenleyerek müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Özellikle fiyat politikaları kapsamında pozitif açıdan çeşitlilik gösteren tur şirketi, Türk turistlere ekonomik bir tatil deneyiminin kapılarını sonuna kadar açıyor.

Tur Olanakları Arasında En Popüler Turizm Merkezleri de Var!

Ytur, turizm faaliyetlerini yalnızca Türkiye’de sınırlı tutmuyor. Dünyanın en önemli turistik merkezlerine yapılacak olan gezileri de kendi bünyesinde programlayan şirket, bunu müşterilerine en ekonomik ve en konforlu şekilde sunmak için çalışıyor. Önceden belirlenmiş olan programlar dahilinde gerçekleştirilecek olan turlarda aynı zamanda serbest vakit geçirme gibi olanaklar da yer alıyor. Geziler, yalnızca ilgili bölgenin turistik yerlerini tanıtarak değil, lokal bazda ihtiyaç duyulabilecek önemli bilgilerle de destekleniyor.

Dünyanın en ünlü turizm merkezlerine yapılan turlar arasında başı Dubai çekiyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin lüks şehirlerinden olan Dubai, birbirinden güzel plajları, eşsiz gökdelenleri ve eğlenceli atmosferiyle öne çıkan bir kent. Ytur, Dubai turları ile birlikte şehrin sunduğu cazibeyi en üst noktalara kadar çıkarmayı hedefliyor. Bu bağlamda müşterilerine daha önce yaşamadıkları tatil deneyimini profesyonel bir şekilde sunmayı amaçlıyor.

Paris Disneyland, Bangkok, Floransa, Kore, Kiev ve Barcelona gibi ünlü destinasyonların da aralarında bulunduğu tur olanaklarında her zevke hitap edecek bir konsept bulunuyor. Kenya Safari Turu ile Zanzibar ve Nairobi gibi durakları keşfeden katılımcılar, dilerlerse Arjantin - Brezilya Turu seçeneği ile sırasıyla Rio de Janeiro, Sao Paulo ve Buenos Aires rotası çizebilecek. Üstelik bu turlarda İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Bodrum, Fethiye başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok yerinden kalkış imkânı da bulunmakta.

Her Bütçeye Uygun Ekonomik Tur Olanakları!

Ytur, her bütçeye sunduğu ekonomik tur olanaklarının yanı sıra ödeme bakımından da müşterilerine farklı imkanlar sağlanıyor. Kullanıcılar ödemelerini online olarak kredi kartına taksit, havale veya eft gibi seçenekleri tercih ederek gerçekleştirebiliyor. Yılın her dönemi birbirinden cazip tur olanaklarıyla uzunca bir süre adından söz ettirecek olan Ytur, yurt içi ve yurt dışı tatilleri için fırsatlar sunmaya devam edecek.

Yurt içi ve yurt dışı tur olanaklarıyla birlikte sayısız ülke, şehir ve destinasyonu keşfedebilme imkânı sunacak olan Ytur hakkında detaylı bilgi için www.ytur.net web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor