Alternatif SuperApp ve ConvoPLUS Güçlerini Birleştiriyor!

Alternatif SuperApp, Türkiye'nin en büyük kitle fonlamasını geçtiğimiz günlerde başarıyla tamamladı. Alternatif SuperApp, gelişmiş sosyal CRM çözümleri sunan ConvoPLUS ile stratejik iş birliği çerçevesinde anlaşmaya vardı.

İşletmeleri finteke dönüştürürken, kullanıcılara ödemelerinde nakit ve karta göre daha avantajlı çözümler sunan Alternatif SuperApp, kitle fonlama kampanyasını 18,8 milyon TL'lik yatırım ile tamamladı ve Girişimci Sermayesi Yatırım Fonu’nu (GSYF) ile yatırım sürecine de devam ediyor. İşletmeler Alternatif SuperApp ile tüm finansal teknoloji, sadakat ve müşteri analitiği gibi özellikleri kazanırken işletmelerin müşterileri de avantajlı ödeme imkanına erişmiş oluyor. Bu kapsamdaki çalışmalarına hız veren Alternatif SuperApp, dijital iletişimin merkezi ConvoPLUS ile stratejik işbirliği ve çözüm ortaklığı çerçevesinde birlikte hareket etme kararı aldı.

Alternatif SuperAPP’in dijital iletişimi ConvoPLUS’a emanet

Pazaryeri olarak konumunu güçlendirme çalışmaları yapan Alternatif SuperApp, kendi dijital platformlarının yönetimi için ConvoPLUS’ı kullanacak. Aynı zamanda ağustos ayı itibarıyla 82 işletme, 1100 şube ve 170 binden fazla kullanıcıya ulaşmış olan Alternatif SuperApp, üye işyerlerine ConvoPLUS’ı çözüm ortağı olarak sunmaya başlayacak. Gelişmeler ile ilgili konuşan ConvoPLUS CEO’su Emre Tuncer, bu stratejik birliktelik ile hali hazırda makro ölçekteki markalar ile çalışan ConvoPLUS’ın, mikro ölçekteki firmaları da müşteri hedef ağına eklemiş olacağını belirtti. Ayrıca Elon Musk'ın Twitter'a yaptığı yatırımın sosyal medya platformlarının hem enerjisini hem de değerini arttırdığı bir dönemde böylesi stratejik bir hamlenin sektörde de heyecanı arttırdığını ekleyen Tuncer, Alternatif SuperApp gibi uluslararası gelecek vadeden güçlü bir marka ile hareket ediyor olmanın çok değerli olduğuna değindi. 

10 Dilde Golobal Hizmet

Pazar hedeflerinin sadece yerel olmadığını, uluslararası alanda markalaşma amacıyla tüm çalışmaların devam ettiğini söyleyen Emre Tuncer, “ConvoPLUS, gelişen tüm teknolojileri yakından takip ediyor ve modüler yapısı sayesinde tüm teknolojilere hızlı şekilde entegre olabiliyor. Bugün Pazar hedefi çok tam olgunlaşmamış olsa da Metaverse’te müşteri ilişkileri de ConvoPLUS’ın hizmetlerinden biri haline gelmiş durumda. Hali hazırda 10 dilde hizmet de vermekte. Gamification (Oyunlaştırma) metoduyla, müşteri ilişkilerini keyifli hale getirirken, rozet-puan gibi kullanıcı motivasyonuna katkı sağlayan süreç yönetimlerini de destekliyor. Kriz yönetiminde ise konforlu bir alan oluşturuyor. Gelişmiş raporlama ve macrolar gibi birçok yeteneğe de sahip. Tüm bu özellikler ışığında Alternatif SuperApp’in globalleşme hikayesinde ConvoPLUS’ı sosyal medya hesaplarının yönetiminde kullanıyor olması bizler için çok değerli. Buna ek olarak Alternatif SuperApp’in ConvoPLUS’la oluşturduğu stratejik birliktelik ise çok heyecan verici. Çok da detay vermeyeyim ama gelecek günlerde hepimizi çok özel ve güzel şeyler bekliyor olacak” şeklinde konuştu.

ConvoPLUS ile sosyal medya iletişimi ve müşteri ilişkileri artık daha kolay

Dijital müşteri ilişkilerini yönetmek, kişiselleştirmek ve merkezileştirmek için ihtiyaç duyulan her şeye sahip olan yeni nesil müşteri ilişkileri platformu ConvoPLUS; Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, ŞikayetVar gibi platformların sosyal medya iletişimini ve müşteri ilişkilerini kolaylaştıran bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor