Fikrime Sağlık Diyorsan BIGGHEALTH'e Başvur, Sermaye Kazan!

Acıbadem Üniversitesi, BİGGHEALTH programı ile sağlık alanında yenilikçi iş fikri yaratan, çözüm üreten girişimcileri 2019 yılında da desteklemeye devam ediyor. Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2019. Detaylar haberimizde..

Acıbadem Üniversitesi, BİGGHEALTH programı ile sağlık alanında yenilikçi iş fikri yaratan, çözüm üreten girişimcileri 2019 yılında da desteklemeye devam ediyor. Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2019.

BiGGHEALTH programı ile girişimcilerin iş fikirlerini nitelikli iş planlarına dönüştürecekleri özgün, etkili ve uygulanabilir mekanizmalar oluşturmaları ve yürütmeleri sürecindeki 1.aşama faaliyetlerine destek verilecek. Program sonucunda başarılı iş modelleri 2. Aşama için TÜBİTAK’a yönlendirilecekler ve 1512 programı kapsamında 200.000TL hibe desteği kazanma şansını yakalayacaklardır.

Kimler Başvurabilir?

Program kapsamında teknoloji ve yenilik odaklı girişim faaliyetinde bulunmaya aday, Teknogirişim Sermayesi Desteği çağrısında belirtilen nitelikleri taşıyan, örgün öğrenim veren üniversitelerin,

  • Herhangi bir lisans programından 1 yıl içerisinde mezun olabilecek  öğrenci,
  • Yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci,
  • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden herhangi birini en çok 10 yıl önce almış kişi başvuru yapabilir.
  • Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

BiGGHEALTH programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bigg.acibademkulucka.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor