Dijital'in Liderleri Digital Age Summit'te Buluşuyor!

Dijital dünyaya yön veren isimlerin bir araya getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Digital Age Summit bu yıl 13. kez düzenleniyor. 16 Nisan 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek zirveye bu yıl da Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacılar konuk olacak. Detaylar haberimizde..

Dijital iş & kültür dergisi Digital Age tarafından dijital dünyaya yön veren isimlerin bir araya getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Digital Age Summit bu yıl 13. kez düzenleniyor. 

2007 yılından beri düzenlenen Digital Age Summit teknoloji, dijital kültür ve iş dünyasını konu alan bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Başlangıçta sadece dijital pazarlama ile ilgili konuların tartışıldığı etkinlik bugün; dijital devrimden akıllı şehirlere, marka güvenliği, yapay zeka, girişimcilik, dijital pazarlar, sosyal medyadan hayatımızı kolaylaştıran yeni teknolojilere kadar dijital dünyada yaşanan gelişmeleri ilk ağızlardan öğrenme imkanı sağlıyor.

Ana teması “Future For All” olarak belirlenen Digital Age Summit 2019’da yapay zekâ, nesnelerin interneti, sağlık ve finans teknolojileri, kullanıcı deneyimi, 5G, blockchain, algoritmalar, biyoteknoloji, dijital dönüşüm ve akıllı şehirler gibi başlıklarda yaşanan yeni gelişmeler; ekonomik, toplumsal ve insani yönleriyle; geleceğimize yaptıkları katkılar ele alınacak.

Sorumluluk ve inovasyon kavramlarını bir araya getiren, insanlar ve toplumlar arasındaki duvarları kaldıran ve ürettiği faydaları herkes için erişilebilir kılan bir dijital ve teknolojik dönüşüm hedefi ile “Future For All” geleceği de daha kapsayıcı kılacak.

16 Nisan 2019 tarihinde Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirveye bu yıl da Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacılar konuk olacak. 

2007 yılından beri düzenlenen Digital Age Summit teknoloji, dijital kültür ve iş dünyasını konu alan bir etkinliktir. Başlangıçta sadece dijital pazarlama ile ilgili konuların tartışıldığı etkinlik bugün; dijital devrimden akıllı şehirlere, marka güvenliği, yapay zeka, girişimcilik, dijital pazarlar, sosyal medyadan hayatımızı kolaylaştıran yeni teknolojilere kadar dijital dünyada yaşanan gelişmeleri ilk ağızlardan öğrenme imkanı sağlıyor.

www.digitalagesummit.com web adresini ziyaret ederek Digital Age Summit 2019 hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor