Girişimciler, Grants4Apps'in 2019 Başvuruları Devam Ediyor!

Bayer’in küresel çapta yürüttüğü girişim hızlandırma programı Grants4Apps’in (G4A) Turkey’in ikincisi başlıyor. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen G4A Turkey için 2019 yılı başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

Bayer tarafından pek çok ülkede yaşam bilimleri alanlarındaki teknoloji girişimlerini ve girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla yürütülen ve Türkiye'de ikincisi gerçekleştirilecek Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps’in 2019 yılı başvuruları başladı.

Bayer’in küresel çapta yürüttüğü girişim hızlandırma programı Grants4Apps’in (G4A) Turkey’in ikincisi başlıyor. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen G4A Turkey için 2019 yılı başvuruları 21 Ocak’tan itibaren yapılabilecek. Başvuranlar arasından özel bir jüri tarafından seçilecek girişimler, 60 bin TL hibenin yanı sıra 100 gün süreli bir çalışma ortamı ve mentorluk eğitimi imkanına sahip olacak.

G4A Turkey bu yıl kapsamını genişleterek insan ve hayvan sağlığının yanı sıra tarım ve çevre sağlığı alanlarına, kurumsal firmlara iş ve teknoloji çözümleri sunmaya odaklanıyor. Programa; Türkiye’nin her yerinden üzerinde çalışılabilecek yalın bir ürüne (MVP) ya da prototipe sahip olan ve sağlık, tarım, hayvancılık, çevre sağlığı gibi sektörlerin çalışanlarına ve/veya hastalara fayda sağlayacak teknoloji, bilişim ve iş modeli çözümleri sunan 18 yaşından büyük her girişimci birden fazla projeyle başvurabiliyor.

Başvuruları 28 Şubat’ta kadar devam edecek olan Grants4Apps Turkey hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.g4a.health/turkey web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.933 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Girişimci Ekosistemi, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor