TİM-TEB Girişim Evi Başvurularında Son Gün 29 Ağustos! Kaçırmayın!

Teknogirişimciler, fikirleriniz yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeli de olan girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirmek, güçlendirmek amacıyla kurulan TİM-TEB Girişim Evleri'nde hayat buluyor. Detaylar haberimizde..

Teknogirişimciler, fikirleriniz yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeli de olan girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirmek, güçlendirmek amacıyla kurulan TİM-TEB Girişim Evleri'nde hayat buluyor. Başvurular İçin Son Gün: 29 Ağustos 2016.

TİM-TEB Girişim Evi Nedir?

TİM-TEB Girişim Evleri’nin amacı, bulunduğu il genelinde yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeli de olan girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirmek, güçlendirmek. 

TİM - TEB Girişim Evi’nde kuluçka, hızlandırma ve büyüme evrelerinde olan girişimciler için farklı kategorilerdeki ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunuyor. Girişimcilerin mevcut durum analizlerini gerçekleştirdikten sonra işletmenin seviyesini belirliyor ve vereceğimiz danışmanlık hizmetlerini buna göre tanımlıyor.

Girişimciler, TİM – TEB Girişim Evi’ni ofis olarak kullanabildikleri gibi, kurumsal web sitesi oluşturma desteği, marka-patent-fikir hakları ile ilgili olarak danışmanlık desteği, müşteri-yatırımcı buluşmaları düzenleme, network sağlama gibi olanaklardan da faydalanıyorlar.

TİM-TEB Girişim Evi Programlarının Katkıları

  • Girişimcilik potansiyelini yaygınlaştırır.
  • Devlet desteklerine etkili bir şekilde ulaşmayı sağlar.
  • Teknoloji firmalarının büyümesini ve ihracat çabalarını destekler.
  • Yeni kurulan şirketlerin başarısını arttırır.
  • Teknoloji firmalarının girişimciliğini geliştirir.
  • Yenilikçi ürün ve hizmetlerin yurtiçi ve yurtdışı platformlara ulaşmasını sağlar.
  • Girişimci ve teknoloji firmalarının finansal ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle yönlendirir.
  • İş dünyası ile girişimcilerin iş birliğini geliştirir.
  • Yatırımcı potansiyelini artırır, girişimci-yatırımcı ilişkilerini destekler.

Programın açılacağı iller: İstanbul, İzmir, Mersin, Denizli, Bursa, Konya, Gaziantep, Edirne, Trabzon

Program İçerikleri

Start Up: Girişim Şirketiniz "START UP" programı ile hayata geçiyor. Yeni kurulan teknoloji şirketleri başta ürün/fiyat ve müşteri olmak üzere kuruluş döneminin hayati kararlarında yönlendiriliyor, ilk müşteri bağlantılarında özel desteklerle güçlü bir başlangıç yapmaları sağlanıyor.

Level Up: Teknoloji firmaları "LEVEL UP" programı ile hızlanıyor. Tutunmayı başaran teknoloji firmalarına büyümeyi hızlıca başlatabilmeleri için yeni müşteri ve yeni pazarlara ulaşma fırsatları ile birlikte özel danışmanlık hizmetleri sunuluyor.

Grow Up: "GROW UP" programı ile teknolojik firmalar büyüyor. Belli bir ciroyu yakalamış teknoloji firmalarına, yurtiçi veya yurtdışında büyük pazarlara ulaşmaları ve güçlü bir büyümeyi başarmaları için iş yönetimi ve strateji danışmanlığı fırsatları sunuluyor.

UnutmayınTİM-TEB Girişim Evleri'ne başvuru için son gün bugün! (29 Ağustos 2016)

TİM-TEB Girişim Evi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak için www.teblegirisim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi teknogirişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor