Crowd Up 2016 Yeni Nesil Startup Konferansı 16 Nisan'da İstanbul'da!

Yatırımcı, girişimci, üreten ve hayal eden herkesin Crowd çatısı altında birleştiği ve “Girişimcilik ekosistemini nasıl daha iyi bir hale getiririz” sorusuna yanıt aranacağı, katılımcıların oyları ile belirlenen start-up’ların sunum yapacağı Crowd Up Etkinliği, 16 Nisan 2016 gerçekleştirilcek.

Yatırımcı, girişimci, üreten ve hayal eden herkesin Crowd çatısı altında birleştiği ve Girişimcilik ekosistemini nasıl daha iyi bir hale getiririzsorusuna yanıt aranacağı, katılımcıların oyları ile belirlenen start-up’ların sunum yapacağı Crowd Up Etkinliği, 16 Nisan 2016 günü İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gelecek vaat eden 30 startupın katılımcıların oylamasına sunulacağı Crowdup’da en beğenilen 10 startup, aralarında Sinan Güler, Fırat İleri ve Hakan Baş gibi isimlerin bulunduğu yatırımcılara sunum yapma fırsatını yakalayacak. Subway Jazz Station’ın keyifli müziği ile eşlik edeceği etkinlikte ayrıca Gram Games katkılarıyla hazırlanacak mobil oyun alanı ve CoderDojo’nun 7-17 yaş arası çocuklarla gerçekleştireceği kodlama atölyesi de bulunacak.

Müzik, teknoloji ve startupların tek çatı altında birleştiği, networking ve eğlenceyi birlikte sunmayı hedefleyen yeni nesil startup konferansı Crowdup, Türkiye startup ekosistemine farklı bir bakış açısı getirecek. Hayal eden, üreten, birbirini destekleyen bir startup kültürü arzulayan herkesin parçası olabileceği etkinliğin sloganı: “The new is you, me and Our Crowd”.

Girişimci, yatırımcı ve ekosistemin gelişmesine katkıda bulunmak isteyen herkes Crowdup’a ücretsiz katılabilecek. Garaj, İTÜ Çekirdek, Kolektif House, Gram Games, Habitat ve Iyzico katkılarıyla 16 Nisan’da gerçekleşecek olan etkinliğe crowdup.co adresinden kayıt olunabilir.

Unutmayın, 30’dan fazla start-up’ın stand açacağı Crowd Up Etkinliği, 16 Nisan 2016'da İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılım ücretsiz.

Crowd Up hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.crowdup.co web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor