Huzurlarınızda Türk Yapımı En İyi Mobil Uygulamalar!

Mobil uygulama ve ipucu rehberi fobito.com, uygulama mağazalarında bulunan en iyi ve kullanışlı yerli yapım uygulamaları derledi. Detaylar haberimizde..

Mobil uygulama ve ipucu rehberi fobito.com, uygulama mağazalarında bulunan en iyi ve kullanışlı yerli yapım uygulamaları derledi.

Akıllı telefonlarımızda yurt dışındaki geliştiricilerin tasarladığı birçok uygulama var. Türkiye'deki yazılımcıların da eli armut toplamıyor tabii.

İşte yerli malı yurdun malı düsturundan hareketle, Türklerin yaptığı en iyi ve en kullanışlı uygulamalar:

Fizy

Türkiye’den çıkıp adı ve kullanım alanı sınır dışına çıkan müzik uygulaması Fizy ücretsiz ve son derece kullanışlı bir seçenek müzik dinlemek için.

Whispto

Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen bir sosyal medya uygulaması olan Whispto, arkadaşlarınıza metin yerine Whisp adı verilen ses kayıtları göndermenize imkan sunuyor.

İndirme Yöneticisi

Download Manager for Android adıyla da bulabileceğiniz ve kullanabileceğiniz en iyi indirme uygulamalarından biri olan İndirme Yöneticisi de en kullanışlı yerli uygulamalar arasında.

Novende

Güvenlik uygulamaları arasında yer alan Novende, konuşmalarınızın dinlendiğinden şüphe ettiğiniz taktirde kullanabileceğiniz bir uygulama. Sesli aramalarınızı şifreleyerek karşı tarafa ileten uygulama yine yerli geliştiriciler tarafından geliştirilmiş, kaliteli uygulamalardan biri.

DO Launcher

Henüz BETA aşamasında olan Do Launcher, telefonunuzu oldukça kullanışlı hale getiren bir uygulama.

Radyo

Adından da anlaşılacağı üzere bir radyo dinleme uygulaması olan bu uygulama istediğiniz radyo kanalını ya da müzik türünü dinleyebileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor.

AndroTurk Radyo

400'den fazla radyo kanalını barındıran ücretsiz Android uygulaması AndroTurk sayesinde bulunduğunuz şehire göre radyoları dinleyebilirsiniz.

Uyandıran Alarm

İşe ya da okula geç kalanlar için son derece kullanışlı olan ve TTNet tarafından geliştirilen bu uygulama, siz ekranda karşınıza gelen sorulara doğru cevap verene, başka bir deyişle siz tamamen uyanana kadar susmuyor.

Kaave Falı

İçtiğiniz kahvenin ardından kalan boş fincan ve tabak fotoğrafını çekip göndererek kahve falı baktırabileceğiniz Kaave Falı uygulaması sayesinde eğlenceli yorumlarla karşılaşabilirsiniz.

HerGünBirFilm

Film tutkunları için geliştirilmiş bir uygulama olan HerGünBirFilm, kıyıda köşede kalmış ve izlemek aklınıza gelmeyen en iyi filmleri bir araya topluyor.

CEYD-Asistan

Yerli yapım bir sanal asistan uygulaması olan CEYD-Asistan, sesli komutlarla pek çok sorunuza yanıt bulan ve günlük hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlayan bir uygulama.

Olexi

Dile benden ne dilersen” sloganı ile yola çıkan uygulama, isteklerinizi ve dileklerinizi paylaşabildiğiniz bir sosyal platform. Amacı ise kullanıcıları markalarla buluşturabilmek.

Geyik

Tüm kullanıcıların görebileceği paylaşımlar yapıp sohbet edebildiğiniz bir sosyal platform olan Geyik ile beğeni toplayıp sohbet konunuzu Trend listesine de taşıyabilirsiniz.

Asistan B - Türkçe Sesli Asistan

Sesli komutla çalışan ve sorularınıza cevap veren bir başka sanal asistan uygulaması olan Asistan B de kullanım deneyiminizi artırıp hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlayan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor.

Countly Analytics

Mobil uygulama geliştiricilerinin işine yarayacak bir uygulama olan Countly Analytics, uygulamalarınızın detaylı kullanım analizini yapabileceğiniz bir Google Analytics alternatifi diyebiliriz.

Radikal kaynaklı haberimizi akıllı mobil cihaz kullanan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorumlar

erdem inanc
erdem inanc
Yeni girisimimiz print8bit.com da listede yer alabilir. Su anda demo versiyon olarak android marketteyiz

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor