Sosyal Medyaya Yön Veren İsimler Sosyal Medya Zirvesi'nde!

İlki Marmara, ikincisi İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Sosyal Medya Zirvesi’ etkinliğinin üçüncüsü 24 Nisan Cuma günü İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

İlki Marmara, ikincisi İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Sosyal Medya Zirvesi’ etkinliğinin üçüncüsü 24 Nisan Cuma günü İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Günümüz dünyasının parlayan yıldızı sosyal medya ve dijital mecralar üzerine merak edilen birçok konunun konuşulacağı etkinlikte alanının uzmanı birçok konuşmacı yer alıyor. Sanal gerçeklik ve insanın bu sürece adaptasyonuna Yalçın Arı ile giriş yapılacak ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer alan Ercüment Büyükşener sosyal medyanın ne olduğu anlatacak.

Teknoloji yazarı Deniz Ergüler, Avukat Meltem Banko, Sosyal Medya ve CRM konusunda uzman Deniz Devrim Cengiz, içeriğin imparator ve imparatoriçeleri; Batuhan Apaydın (yemek.com), Devletşah Özcan (devletsah.com), Hakkı Alkan (shiftdelete.net), Fatmanur Erdoğan (kariyeryolculugu.com) etkinliğin diğer değerli konuşmacıları. Kapanış sosyal medya mecralarının fenomenleriyle yapılacak olup (Halil Söyletmez, Alaattin Çağıl, Nafer Ermiş, Tweet Süvarisi), kendilerinden kitle yönetimine dair önemli ipuçları alma fırsatı bulunacak.

Sosyal medya ve değindiği alanları 360 derece inceleyen etkinlik oldukça geniş bir konu yelpazesine sahip olup etkinlik Moof Dijital Pazarlama Okulu ve Littera Dijital İletişim işbirliğiyle gerçekleştirilmekte.

Etkinlik Programı

09:00 - 09:45 Kayıt
09:45 - 10:15 SMZ Açılış ve Genel Bakış
10:15 - 11:00 Yalçın Arı / Sanal Gerçeklik ve İnsan Adaptasyonu
11:15 - 12:00 Ercüment Büyükşener / Nedir Bu Sosyal Medya?
12:15 - 13:00 Deniz Ergürel / Yeni Medyanın Haber Anlayışına Etkisi
14:00 - 14:30 Meltem Banko / Sosyal Medyada Hukuki Süreçler
14:30 - 15:00 Başak Temel / Sosyal Medyanın Sosyolojisi
15:15 - 15:45 Deniz D. Cengiz / Sosyal Medya ve CRM
16:00 - 16:45 Panel: İçerik İmparatorluğu
Devletşah Özcan
Fatmanur Erdoğan
Hakkı Alkan
Moderatör: Beybin Esen
17:00 - 17:45 Panel: Sosyal Medyada Kitle Yönetimi
Allattin Çağıl
Halil Söyletmez
Nafer Ermiş
Tweet Süvarisi

Unutmayın, Sosyal Medya Zirvesi etkinliği 24 Nisan Cuma günü İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sosyal Medya Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kaydolmak isterseniz www.sosyalmedyazirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sosyal medya sektöründe faal okurlarımız ile sosyal medyaya ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor