Türkiye'nin Tüm İnovasyoncuları İnovasyon İstanbul'da Buluşuyor!

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek, Açıkinovasyon.com tarafından organize edilen önceki senelerde de İnovasyon Buluşmaları ismiyle düzenlenen İnovasyon İstanbul 2015, 21 Nisan 2015 günü tüm inovasyoncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek, Açıkinovasyon.com tarafından organize edilen önceki senelerde de İnovasyon Buluşmaları ismiyle düzenlenen İnovasyon İstanbul 2015, 21 Nisan 2015 günü tüm inovasyoncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Etkinliğin temel amacı, iş hayatında bir şekilde inovasyon ile kesişen İnovasyon, Pazarlama, İş Geliştirme, Ar-Ge, Ürün Yönetimi/Geliştirme, Süreç Yönetimi, Kalite/Organizasyon, Üretim vb. alanlarda çalışan profesyoneller ve yöneticiler arasında bir sinerji ortamı oluşturmak ve inovasyonun nasıl yapılacağına dair pratik uygulamaların paylaşılması.

İnovasyon yolculuğunda daha yaratıcı, hızlı ve başarılı sonuçlar almak isteyenler için tasarlanan İnovasyon İstanbul 2015, hayal gücünüzün, merakınızın ve cesaretinizin hızla yenileneceği, farklı deneyimlerle inovasyon potansiyelinizin güçlenip besleneceği, sosyal ve iş hayatınızda yeni bir inovasyon hikâyesi yazmanıza destek olacak herkese açık bir buluşma platformu.

İnovasyon İstanbul; panel, seminer ve atölye çalışmaları ile tüm katılımcıları yeni bir soru ve gözlem yolculuğuna davet ediyor. İnovasyonu jenerik bir ifade olmaktan çıkarıp gerçek hayata uygulanmış somut ve pratik öneriler ile iş sonuçlarına doğrudan etki eden modelleri tanıtıyor. Bu şekilde yeni beceriler edinmenize, yeni esin kaynakları bulmanıza ve yaratıcı kapasitenizin daha fazlasını serbest bırakmanızı sağlayacak araç ve yöntemleri keşfetmenize yardımcı oluyor.

21 Nisan 2015 günü gerçekleşecek konferans 6 farklı tema ve 18 konuşmacı ile yılın en ateşli inovasyon etkinliği olmayı hak ediyor. Türkiye’den ve dünyadan inovasyon konusunda başarılı çalışmalara liderlik etmiş konuşmacılar temel teorik bilginin yanı sıra pratik bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşıyor.

Deneyimli inovasyon liderlerinin tecrübelerini aktaracakları İnovasyon İstanbul’a bu sene onlarca şirketten, inovasyon projelerini yürüten profesyoneller, orta düzey yöneticiler, üst-düzey yöneticiler, girişimciler, melek yatırımcılar katılıyor.

İlk senesinde FNB İnovasyon Başkanı Paul Steenkamp, ikinci senesinde Cinnabon Başkanı Kat Cole gibi ünlü isimleri ağırlayan İnovasyon İstanbul, bu sene Intel Başkan Yardımcısı Prof. Martin Curley, TomTom International Başkan Yardımcısı Peter Overmann, Barclays İnovasyon ve Müşteri Stratejileri Başkan Yardımcısı Angy Aboud gibi renkli ve deneyimli isimleri ağırlıyor.

Unutmayın, İnovasyon İstanbul 2015 etkinliği 21 Nisan 2015’de İstanbul Deniz Müzesi'nde gerçekleştirilecek.

İnovasyon İstanbul 2015 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inovasyonistanbul.com web adresini ziyaret edebilir ve etkinliğe kaydınızı ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi inovasyon ile ilgilenenen ve inovasyon seven okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor