Öğrenciler ve Yeni Mezunlar İçin Yenilikçi Kariyer Girişimi: TopTalent!

Üniversite öğrencileri ve yeni mezunları iş hayatına hazırlayan toptalent.co açıldı. Yenilikçi kariyer platformu toptalent.co iş hayatına iyi bir başlangıç için birçok fırsat sunuyor. Detaylar haberimizde..

Üniversite öğrencilerini ve yeni mezunları iş hayatına hazırlayan toptalent.co açıldı. "Yenilikçi kariyer platformu" toptalent.co iş hayatına iyi bir başlangıç için üyelerine birçok fırsat sunuyor.

Sadece üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar için staj ve iş ilanları sunan toptalent.co, online case yarışmaları, networking buluşmaları, şirketlerin yetenek programları ve kariyer etkinlikleri gibi yenilikçi ve farklı birçok etkinliği üyelerine sunuyor. Üyeliğin tamamen ücretsiz olduğu platform, geleceğin genç profesyonelleri tüm üniversite öğrencisi ve yeni mezunları bekliyor.

"Deneyim Kazandıran Yepyeni Bir Kariyer Platformu"

Üniversite öğrencileri ve yeni mezunların kariyerlerine iyi bir başlangıç yapmak için ihtiyacı olan her şey artık onlara ait tek bir platformda sunuluyor. İş ve staj ilanları yanında gerçek iş vakalarıyla mücadele ederek iş hayatının onlardan beklediği deneyimi ve kariyerlerini destekleyen ödüller kazanmak için yaratıcı ve yenilikçi case yarışmaları platformu özel yapıyor. Yetenek programları ile gelecekte çalışabilecekleri şirketleri yakından tanımak çok önemli. Şimdi şirketlerin sunduğu öğrenci ve yeni mezun yetenek programlarına toptalent.co ile kolayca ulaşmak mümkün.

Toptalent.co iş hayatına girişte önemli olan profesyonellerle bağlantı kurma konusunda da üyelerine eşsiz fırsatlar sunuyor. Kullanıcılar, platform üzerinden takip edebilecekleri “CEO ile Yemek”, “Ofiste 1 Gün” gibi networking etkinlikleriyle iş dünyasından çevrelerini oluşturup profesyonellerle tanışabiliyorlar, etkinlik takvimi ile tüm kariyer etkinliklerini yakından takip edebiliyorlar. Ayrıca platformda birçok şirketin kariyer fırsatları görüntülenebiliyor. Üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunların iş hayatıyla ilgili sorularına cevaplar bulabilecekleri ve kariyerlerine yön verip iş hayatına bir adım önde başlayabilecekleri toptalent.co birçok yerli ve uluslararası şirket yer alıyor. Çok kısa bir süre önce kurulmuş olmasına karşın, toptalent.co üniversite öğrencileri arasında oldukça ilgi görüyor.

Toptalent.co’nun Fark Yaratan Özellikleri

  • İş ve Staj İlanları: Sadece öğrenci ve yeni mezunlara uygun pozisyonlardan oluşan seçilmiş iş ve staj ilanları
  • Case Yarışmaları: Birçok şirketin aradığı tecrübeyi kazandırmak için, gerçek iş problemlerinden oluşturulmuş online ödüllü case yarışmaları
  • Yetenek Programları: Birçok yerli ve uluslararası şirketin yetenek programlarının listesi, zamanları, ödülleri
  • Networking Buluşmaları: İş hayatına girişte önemli olan networking oluşturma için profesyonellerle iletişim kurma imkanı, . “CEO ile Yemek”, “Ofiste 1 Gün” gibi kariyer temelli networking etkinlikleri, profesyonellerle tanışma, ofiste tecrübe edinme, işin uzmanlarından eğitim alma imkanları
  • Kariyer Etkinlikleri: Kariyer odaklı önemli organizasyonların yer aldığı etkinlikler ve öğrenci ve yeni mezunların etkinlikleri takip edebilecekleri takvim
  • Akademi: “Hangi şirket, hangi departman” gibi sorulara cevap veren, yeteneklerini geliştirebilecekleri ve kariyerlerine yön verip iş hayatına bir adım önde başlayabilecekleri akademi

Toptalent.co Şirketlere Neler Sunuyor?

Toptalent.co, Türkiye’nin ilk İşveren Markası Platformu olarak şirketlerin yenilikçi işveren markası (Employer Branding) çözümlerini kullanarak gençlerle etkileşim sağlayıp, sürekli iletişimde kalabilecekleri yenilikçi bir iletişim platformu olarak öne çıkıyor. Yenilikçi kariyer platformu toptalent.co şirketlere en yetenekli öğrenci ve yeni mezunlara ulaşma imkanı sunuyor. Şirketler online case yarışmaları, yetenek programları, networking buluşmaları ve iş ve staj ilanları ile yetenek havuzu oluşturup, yeteneklere her an yakın kalabiliyorlar.

Üniversite öğrencilerini ve yeni mezunları iş hayatına hazırlayan Toptalent.co girişimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve sistemi kullanmaya başlamak için www.toptalent.co web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi üniversite öğrencisi veya yeni mezun okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor