6. Global Webit Kongresi 1-2 Ekim'de İstanbul'da Gerçekleşiyor!

Dünya çapında en önemli etkinlikler arasında gösterilen Webit Kongresi bu yıl yine İstanbul’da Dijitalin ve Teknolojinin liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik sayesinde 110’dan fazla ülkeden 10.000’in üzerinde katılımcı ile 200’den fazla konuşmacı ve 300’den fazla basın mensubu ağırlanacak.

Dünya çapında en önemli etkinlikler arasında gösterilen Webit Kongresi bu yıl yine İstanbul’da Dijitalin ve Teknolojinin liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik sayesinde 110’dan fazla ülkeden 10.000’in üzerinde katılımcı ile 200’den fazla konuşmacı ve 300’den fazla basın mensubu ağırlanacak.

6. Global Webıt Kongresi 1-2 Ekim’de İstanbul’da Dijital dünyanın ve Teknoloji sektörünün kalbi iki gün boyunca İstanbul’da atacak.

İnternet’in 21. yılını yaşadığımız ülkemiz; dijital ve teknolojiye yatırımın her geçen gün arttığı, pek çok girişimcilik başarısının altına imza atıldığı, global ekosistemde yarışan projelerin hayata geçtiği bir coğrafya olarak küresel pazarın ilgi odağında yer alıyor. Bu cazip bölge Webit Kongresi yaratıcıları tarafından da değerlendirilerek bu yıl da alanının en büyük etkinliği olarak anılan Webit Kongresi’ne İstanbul’un yine evsahipliği yapacağı duyuruldu.

Gelişmekte olan EMEA pazarlarına odaklanarak, e-Academy tarafından 2009 yılından bu yana düzenli olarak dünyanın tek uluslararası dijital, teknoloji ve girişimcilik ekosistemi etkinliği olarak düzenlenen ve bu yıl 110’dan fazla ülkeden 10.000’in üzerinde katılımcı, 200’den fazla konuşmacı ve 300 akredite gazeteci beklenen 6. Global Webit Kongresi, 200’den fazla konuşmacıyla 1-2 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Sektör Liderleriyle Temasa Geçme Fırsatı

Bilişim dünyası için oldukça önemli bir etkinlik olan ve geçtiğimiz yıl 170 binden fazla kişinin live stream aracılığıyla takip etmesinin yanı sıra sosyal medyada 2 gün boyunca 26.000’den fazla tweet içeriğinde bahsi geçen kongrede, bu yıl da her yıl olduğu gibi teknoloji liderleri iki gün boyunca (1-2 Ekim 2014) bir araya gelerek ekosistemin geleceğini tartışıp değerlendirirken, geleceğe yön veren uzman konuşmacılar teknoloji ve dijital arenadaki fırsatları dinleyicilerle paylaşıyor olacak.

Telekomünikasyon, teknoloji ve pazarlama dünyasının öncüleri, yatırımcılar, girişimciler, dijital ekosistemde yer alan pek çok markanın üst düzey yöneticilerini bir araya getiren etkinlik; uluslararası pek çok konuşmacının sahne aldığı oturumlardan oluşan kongre ve paneller, zengin katılımı ile iş geliştirme olanağı sunan fuar alanı ve çeşitli yarışmalarla büyük bir teknoloji şölenini andırırken tüm katılımcılarına sektör liderleriyle temasa geçme fırsatı sunuyor.

Global Webit Kongresi'nde 2 ana temada, 2 dev alanda 2 etkinlik birikte düzenleniyor:

  • Dijital Pazarlama & İnovasyon Konferansı
  • Geleceğin Liderleri Teknoloji Zirvesi

Aralarında Venture Beat, Forbes, The Economist, Wall Street Journal, TechCrunch, Mashable, Wired, The Guardian, CNN gibi pek çok önemli mecradan yerli ve yabancı 300’den fazla akredite basın mensubunun izleyeceği ve uluslararası katılıcımların yoğunluğuyla anılan kongre bu yıl da Digital Marketing Zone ve Tech Zone olarak iki ana bölümde kurgulanıyor.

Dijital Pazarlama ve İnovasyon Expo” Alanı

İlk ana başlık olan ‘Digital Marketing Zone’ altında gerçekleşecek olan Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı kapsamında binlerce yerel ve ulusal reklam temsilcisi, reklam ajansları, yayıncılar, pazarlama teknolojileri geliştiricileri ve bu alanda fırsat gören pek çok startup firma temsilcisinin bir araya gelmesi bekleniyor.

Kongrenin ‘Teknoloji’ ana başlığı altında ise üç bölüm dikkat çekiyor; Geleceğin Liderleri Zirvesi, IoT Hackathon ve Founders Games alanı.

İstanbul Dijital ve Teknoloji Dünyasının Odağında Olacak

Uluslararası ziyaretçileri sebebiyle şehir için ayrıca önem taşıyan etkinlik sebebiyle 110’dan fazla ülkeden katılımcı olarak gelen ziyaretçiler 2 gün boyunca İstanbul’da bilişim dünyasının nabzını tutuyor olacak.

6. Global Webit Kongresi katılımcısı olmak ve 2 gün boyunca teknolojiyle dolu benzersiz bir deneyim elde etmek isteyenler için erken satın alma fırsatları dikkat çekiyor.

31 Ağustos tarihine kadar erken satış döneminden faydalanma imkanı olan Webit Kongresi biletleri daha önce olduğu gibi bu yıl da Red Pass, Blue Pass, Gold Pass ve Platinum Pass olmak üzere 4 farklı kategoriden satışa çıkarıldı. Dilediğiniz kategorideki biletinize erken satın alma döneminden faydalanarak sahip olabileceğiniz gibi Webit, çoklu satın almalarda da farklı indirimlerden faydalanılmasına olanak sağlıyor.

Unutmayın, "6. Global Webit Kongresi" 1-2 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

6. Global Webit Kongresi  hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.webitcongress.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Biletler hakkında detaylı bilgi edinmek için ise burayı ziyeret edebilirsiniz.

Haberimizi dijital pazarlama ve teknoloji sektörlerinde faal olan girişimci ve profesyonel okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor