Fırsat Bu Fırsat 4. Yılında Sizin İçin Foursquare İle Anlaştı!

Bu ay grup satın alma sektöründe dördüncü yılını kutlayan Fırsat Bu Fırsat, dördüncü yılına Foursquare ile önemli bir işbirliğine imza atarak girdi. Detaylar haberimizde..

Bu ay grup satın alma sektöründe dördüncü yılını kutlayan Fırsat Bu Fırsat, dördüncü yılına Foursquare ile önemli bir işbirliğine imza atarak girdi. Fırsat Bu Fırsat ve Foursquare'in, San Francisco Ofisi'nde imza attıkları bu işbirliği ile beraber, Fırsat Bu Fırsat kampanyaları, ilgili mekanların Foursquare'in hem mobil uygulaması hem de sayfalarında Special Offer olarak yayınlanacak.

Kullanıcılara gitmeyi planladıkları ya da hali hazırda gitmiş oldukları mekanlara ait fırsat kuponlarını anında satın alma ve kullanma fırsatı sunacak olan bu işbirliği, Türkiye'de fırsat sektörü ve satın alım davranışlarında fark yaratacak.Yakaladığı fırsatı ilerleyen günlerde belli bir zaman aralığı içerisinde kullanma alışkanlığı olan kullanıcılara çok daha dinamik ve etkin bir tecrübe sunan Fırsat Bu Fırsat, Foursquare kullanıcılarının sevdikleri ve gittikleri mekanlarda tasarruf etmelerini sağlayacak ve anlık olarak fırsatlardan yararlanmalarını sağlayacak.

Fırsat Bu Fırsat’ın imza atmış olduğu bu anlaşma kullanıcılara Foursquare üzerinden anlık fırsat almayı sağladığı gibi, işletmeleri Foursquare’in 3 milyon kullanıcısı ile buluşturarak fırsatlarını bu platformda yayınlamalarını sağlıyor. Fırsat Bu Fırsat bu anlaşma ile pazardaki yerini ve konumunu daha iyi noktalara taşırken aynı zamanda trafik ve kazanç anlamında da karlı bir anlaşmaya imza atmış bulunuyor.

FırsatBuFırsat hakkında detaylı bilgi edinmek için www.firsatbufirsat.com'u ziyaret edebilir, örnek bir kampanyayı buradan inceleyebilirsiniz. Haberimizi fırsatları takip eden FourSquare kullanıcıları başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor