Academy Girişimcilik Konferansları 22 Mayıs'ta G-Talks İle Başlıyor!

Bireysel ve kurumsal eğitim danışmanlık alanında ekosistemimizin iddialı oyuncularından Academy, 2014 yılında düzenleyeceği 4 etkinlik ile ekosistemin öncülerini buluşturmayı ve ülkemizdeki girişimcilik ekosisteminin derinleşmesini genişlemesini amaçlıyor. Detaylar haberimizde..

Bireysel ve kurumsal eğitim danışmanlık alanında ekosistemimizin iddialı oyuncularından Academy, 2014 yılında düzenleyeceği 4 etkinlik ile ekosistemin öncülerini buluşturmayı ve ülkemizdeki girişimcilik ekosisteminin derinleşmesini genişlemesini amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda, dünyada da büyük etki sağlayan Tedx konseptini ülkemizdeki girişimcilik ve konferans kültür düzeyine göre düzenleyip Talks serisini dizayn ederek bu yıl itibari ile uygulamaya koyuyor.

Academy, başarılı girişimcileri ağırlayacağı G-Talks, melek yatırımcı ve risk sermayesi şirketlerinin katılımıyla A-Talks, inkübasyon merkezlerinin katılımıyla da düzenleyeceği i-Talks konferansları ile ekosistemin tüm bileşenlerine ayrı ayrı odaklanarak, ülkemizdeki girişimcilerin niteliklerini arttırmak ve girişimlerine değer katmak istiyor.

G-Talks 22 Mayıs'ta Gerçekleşiyor

Academy 2014 Girişimcilik Konferansları'nın ilki olan G-Talks 22 Mayıs'ta gerçekleşecek. G-Talks'ta yatırım almış, başarılı girişimciler ve girişimcilik ekosisteminin ikon konuşmacıları konuşuyor olacak. İş modellerini, gelir modellerini, yakaladıkları fırsatları, başarı ve başarısız oldukları alanları, pişmanlıklarını ve karşılaştıkları sürprizleri anlatacaklar.

6 Girişimci, 2 Keynote Konuşuyor!

6 başarılı girişimci, 2 Keynote Speaker bilgi ve deneyimlerini özel bir konseptte sizlere aktarıyor. Girişimciler, konuşmalarının ilk bölümünde iş modeli, gelir modeli, strateji gibi teknik konuları, ikinci bölümünde başarısızlıklarını ve farklı yaparak başardıklarını aktaracak. Son bölümünde ise katılımcıların sorularını seri bir şekilde yanıtlayacaklar.

Keynote Speaker olarak M. Serdar Kuzuloğlu ve Arda Kutsal'ın konuşacağı G-Talks'da; Fatih İşbecer, Mahir Ariti, Emrah Kaya, Emre Sokullu, Murat Demirhan ve Gürkan Gediz gibi yatırım almış başarılı girişimciler konuşacaklar.

22 Mayıs'da tam gün olarak hazırlanan konferans Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü B Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. G-Talks konferansına kayıtlar devam ediyor.

G-Talks 2014 Konferansı'nda yatırım almış başarılı girişimcileri ve girişimcilik ekosisteminin ikon konuşmacılarnı dinlemek için gtalks.academycon.com web adresinden etkinlik kaydınızı yapabilirsiniz.

Unutmayın, G-Talks konferansına indirimli kayıt imkanı ve konferans hakkında daha fazla bilgi için gtalks.academycon.com web adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Haberimizi ekosistemimizdeki girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor