TÜSİAD'ın Düzenlediği "Bu Gençlikte İŞ Var!" Yarışması Sonuçlanıyor!

TÜSİAD’ın genç girişimcileri teşvik etmek amacıyla yürüttüğü “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesi kapsamında düzenlenen iş fikri yarışması sonuçlanıyor. Yarışmaya katılan başarılı iş fikirleri 24 Ekim 2013 Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde sahiplerini bulacak. Detaylar haberimizde..

TÜSİAD’ın genç girişimcileri teşvik etmek amacıyla yürüttüğü “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesi kapsamında düzenlenen iş fikri yarışması sonuçlanıyor. Yarışmaya katılan başarılı iş fikirleri 24 Ekim 2013 Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde sahiplerini bulacak. 

TÜSİAD’ın, girişimci üniversite öğrencilerini desteklemek ve iş fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirdiği “Bu Gençlikte İş Var!” projesi kapsamında düzenlenen iş fikri yarışması sonuçlanıyor. Yarışmanın sonuçları, 24 Ekim 2013 Perşembe günü İstanbul Martı Otel’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. 

Ödül töreninin açılış konuşması TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem YILMAZ tarafından gerçekleştirilecek. Törende, TÜSİAD Üyesi ve “Bu Gençlikte İŞ Var!” Projesi Koordinatörü Metin AKMAN proje ile ilgili bilgi verecek. 

Toplantıya ayrıca, Gazeteci M. Serdar KUZULOĞLU konuk konuşmacı olarak katılarak, “Yeni Dünya, Yeni Düzen” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Konuşmaların ardından başarılı projeler ödüllendirilecek.

TÜSİAD tarafından üniversite öğrenci topluluklarının desteğiyle organize edilen, “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesi, 2011’den bu yana düzenleniyor. Gönüllü TÜSİAD üyeleri, ön elemeyi geçen adaylara iş planı geliştirme, girişimcilik ve fikri hakların korunması gibi konularda rehberlik ediyor.  

TÜSİAD, proje aracılığıyla gençleri cesaretlendirmeyi, yenilikçi iş önerilerini desteklemeyi ve girişimciliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Genç girişimciler tarafından titizlikle hazırlanarak jüriye sunulan projeler, gönüllü TÜSİAD üyelerinin tecrübeleriyle, geliştiriliyor. Proje kapsamında 2011 yılından itibaren 71 üniversiteden 1.360 öğrenciye ait 505 iş fikri yarışmaya katıldı.

Bu Gençlikte İŞ Var! projesi hakkında daha fazla bilgi için www.bugenclikteisvar.com adresini veya TÜSİAD adresini ziyaret edebilirsiniz.

TÜSİAD kaynaklı haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz. TÜSİAD'ı Gerçekleştirmiş olduğu bu organizasyondan dolayı tebrik ediyor, yarışmada emek harcayan girişimcilerimize başarılar diliyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 7.962 kişi okudu.
Kategori: İş Fikirleri, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor