Girişimci Kadınlar DKGK Programı ile Hayata Değer Katıyor

‘’Değer Katan Girişimci Kadınlar Atölye ve Mentorluk Programı’’nın üçüncüsü, eş zamanlı üç farklı takvimle başlıyor. Katılımcılar, tercihlerine bağlı olarak çevrimiçi akşam saatlerinde veya çevrimiçi gündüz saatlerinde programa dahil olabilecekler. Üç programın birisi 40 saat olarak gerçekleşirken diğer ikisi 60 saat olarak gerçekleşecek. İşte detaylar..

Değer Katan Girişimci Kadınlar Atölye ve Mentorluk Programı, Nuit Reklam Ajansı’nın da kurucusu ve Ajans Başkanı olan Tuba KILIÇ ALMALI tarafından gerçekleştiriliyor. Kendisi de girişimci bir kadın olarak çıktığı bu yolculukta yıllarca edindiği bilgi ve deneyimleri, program çerçevesinde paylaşarak, girişimci kadınlara mentorluk yapmakla birlikte güçlü bir ilham kaynağı oluyor.

Programın kurucusu ve mentorluğunu yapan Tuba KILIÇ ALMALI motivasyonunu şu sözlerle dile getiriyor;

Kadınların, girişim yolculuklarına destek olmayı ve farkındalıklarına katkı sağlamayı çok önemsiyorum. Bu sebeple iki yıl önce başlattığım bu programı sürdürmekteki en güçlü motivasyonum kadının kendisi. Kadın gelişirse çocuk iyileşir, çocuk iyileşirse dünya güzelleşir.’

Programın içeriğinde, başlangıç noktasında olan girişimci kadınların ihtiyacı olabilecek çokça bilgi ve deneyime yer veriliyor. Zengin bir içeriğe sahip olan program, 60 saat süre ile 8 hafta boyunca devam edecek. Program çerçevesinde girişimci kadınlar girişim fikirlerini geliştirerek profesyonel olarak süreci daha verimli bir şekilde yönetebilecekleri bir seviyeye ulaşacaklar.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunar, ‘’Değer Katan Girişimci Kadınlar Mentorluk ve Atölye Programı’’ hakkında daha detaylı bilgiye ve başvuru formuna dkgk.com.tr adresinden ulaşmak isterseniz web sitesini incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor