SolarHub Hızlandırma Programı Başvurularınızı Bekliyor!

Söz konusu programın amacı, ekipleri ve start-up'ları fikir aşamasından pazara giriş yolculuğuna yönlendirmek, mentorluk, teknik destek, gelişmiş Ar-Ge altyapısı, eğitim ve ağ oluşturma fırsatları sunmak suretiyle araştırma ve pazar ihtiyaçları arasındaki boşluğu kapatmak olacak. İşte detaylar..

Ufuk Avrupa Programı Excellence Hubs çağrısı kapsamında desteklenmiş olan SolarHub Projesi, güneş enerjisi alanında çalışan erken aşama start-up'lara, girişimcilere ve araştırma ekiplerine yönelik olarak Hızlandırma Programını çağrısına çıkıyor.

Söz konusu programın amacı, ekipleri ve start-up'ları fikir aşamasından pazara giriş yolculuğuna yönlendirmek, mentorluk, teknik destek, gelişmiş Ar-Ge altyapısı, eğitim ve ağ oluşturma fırsatları sunmak suretiyle araştırma ve pazar ihtiyaçları arasındaki boşluğu kapatmak olacak.

Uygunluk Kriteri: Başlangıçta şirketleşmeye gerek duymadan, güneş enerjisi çözümlerine odaklanan, 5 yıldan az faaliyet ve araştırma ekibine sahip start-up'lara açık.

Yararları: Katılımcılar, güneş enerjisi teknolojileri konusunda eğitim, iş modeli geliştirme, endüstri uzmanlarından mentorluk, ağ oluşturma fırsatları, en son güneş teknolojilerine erişim (Ön Tasarımlar) ve stratejik pazara giriş ve genişleme desteği dahil olmak üzere kapsamlı destek alacaklar.

Başvuru Süreci: Ekibinizi, önerilen teknolojiyi, benzersizliği ve SolarHub kaynaklarından nasıl yararlanmayı planladığınızı ayrıntılarıyla açıklamanız ve F6S platformu aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Son Başvuru Tarihi: Başvurular 30 Nisan 2024'e kadar açık. Programın Kasım 2024'e kadar sürmesi ve Aralık 2024'teki Demonstration ve Networking Etkniliği ile sonuçlanması planlanıyor.

SolarHub Hızlandırma Programına dair Genel Bilgilendirme, Başvuru Kılavuzu linklerini mutlaka incelemelisiniz.

Başvurularınızı F6S platformu üzerinden yapmanız gerekiyor. Başvuru kapsamında sorunuz olması durumunda, F6S platformu üzerinden ilgililere ulaşılabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor