Bitci Borsa, Proje Geliştiricilerini Ödüllendiriyor

Türkiye’nin en büyük üç kripto para borsasından biri olan Bitci, yaratıcı ve özgün kripto para projelerini ve desteklemek amacıyla 1.000.000 Blok Token ödül havuzlu Bitcichain Projesi Yarışması’nı başlattı. İşte detaylar..

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, blockchain proje geliştiricilerine özel yarışmasını duyurdu. Blockchain dünyasına katkı sağlayacak nitelikli projeleri ödüllendirmeyi amaçlayan borsa, 1.000.000 Blok Token ödül havuzlu yeni bir yarışma başlattı. Yarışmada, kendi token projelerini tasarlayıp detaylı bir sunum ile başvuruda bulunan proje geliştiriciler ödüllendirilecek.

1.000.000 Blok Ödüllü Bitcichain Projesi Yarışması

10 Ocak ile 10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada başarı elde eden yatırımcılar çeşitli ödüllere kavuşacak. Belirlenen tarihlerde kendi token projelerini hazırlayan katılımcılardan birinci seçilen projenin geliştiricisi 500.000 BLOK Token, ikinci 300.000 BLOK Token ve üçüncü ise 200.000 BLOK Token’ın sahibi olacak. Katılımcıların, belirtilen kurallar doğrultusunda Bitci.com.tr üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlamış, projelerini blok@bitci.com e-posta adresine detaylı sunum halinde iletmiş olması gerekiyor.

29 Şubat tarihinde sonuçları açıklanacak olan yarışmaya ilişkin tüm detaylara Bitci Borsa’nın web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor