Ödüyo, 145 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı

Online tahsilat, açık bankacılık alanlarında yazılım ve çözümler üreten Ödüyo, Global Trust Ventures’tan 145 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. İşte detaylar..

Global Trust Ventures portföyüne dahil olan Ödüyo, aldığı yatırımla birlikte e-tahsilat ve online ödeme çözümleri ürünleriyle geniş bir yelpazedeki kurumsal müşterilere destek olurken, şirketlerin dijitalleşme süreçlerine katkı sağlayacak yeni finansal seçenekler sunmaya da devam edecek. Teknolojiden finansa, oyun sektöründen kitle fonlamaya kadar geniş bir yelpazede başarılı yatırımlara imza atan ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getiren Global Trust Ventures, Ödüyo için 145 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım gerçekleştirdi.

2022 yılından bu yana Ödüyo, sektörde birçok ödüle layık görülen bir başarı hikayesine sahip. Elde ettiği başarılar sektördeki konumunu sağlamlaştırırken, Global Trust Ventures ile gerçekleştirilen yatırım sürecini de hızlandırdı. Yatırımın ardında, Ödüyo'nun başarı grafiğinin ve büyüme potansiyelinin etkileyici bir şekilde artması öne çıkıyor.

Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı şunları söyledi;

2023 yılında Ödüyo olarak büyük başarılara imza attık. Sektördeki etkinliklerde ve ödül törenlerinde birçok ödüle layık görüldük. Global Trust Ventures’tan aldığımız 145 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım ile büyümeye ve gelişmeye 2024’te de devam edeceğiz. Ayrıca e-tahsilat ve online ödeme çözümleri noktasında çığır açacak yenilikleri geliştirmeyi hedefliyoruz, çalışmalarımız hızla sürüyor.

Global Trust Ventures Yatırım Direktörü Hasan Rıza Bayar da şunları söyledi;

Global Trust Ventures olarak, yaratıcı fikirleri destekleyerek, ekosistemin gelişmesinde ve teknoloji dönüşüm sürecinde rol almaya devam edeceğiz. Girişimcileri desteklemek ve sektöre değer katan teknolojilere yatırım yapma konusundaki istikrarımızı sürdürüyoruz. Hızlı ve etkili büyümeyi desteklemek amacıyla izlediğimiz büyüme stratejisi çerçevesinde, ülkemizin e-tahsilat sektöründe önemli bir oyuncusu olan Ödüyo'yu bünyemize katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Global Trust Ventures hakkında daha detaylı bilgi edinmek için globaltrust.com.tr, Ödüyo hakkında daha detaylı bilgi edinmek için oduyo.com.tr web adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor