Geleceğin İş Süreçlerinde Robotik Otomasyona Dikkat!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Robusta ve PaperWork ile Geleceğin İş Süreçlerini Tasarlayın" etkinliğinde, iş süreçlerinde robotik otomasyonun önemine dikkat çekildi. İşte detaylar..

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Robusta ve PaperWork ile Geleceğin İş Süreçlerini Tasarlayın" etkinliğinde, iş süreçlerinde robotik otomasyonun önemine dikkat çekildi.

İş akış ve doküman yönetimi çözümleri alanında işletmelerin dijital dönüşümlerini destekleyen PaperWork tarafından düzenlenen etkinlikte BPM ve RPA teknolojilerinin birbirlerini tamamlayan çözümler olduğu ve birlikte kullanıldıklarında çok daha verimli süreç otomasyonları sağlandığı belirtilerek "PaperWork Robusta RPA Konektörü" tanıtıldı.

Konektör sayesinde, Robusta RPA sanal robotları, ek geliştirmeye gerek olmadan PaperWork platformu üzerinde çalışabiliyor ve anlık veri alışverişinde bulunabiliyor. PaperWork Robusta RPA konektörü, iş süreçlerindeki rutin, tekrar eden ve öngörülebilir görevleri otomatikleştirerek, iş süreçlerin kalitesini ve tutarlılığını artırmayı, işlerin ölçeklenebilmesini, insan kaynağı tasarrufu ve maliyet avantajı sağlıyor.

PaperWork platformu ile entegre çalışan RPA çözümü, merkezinde müşteri memnuniyetinin olduğu, organizasyonların kısa sürede hayata geçmesine yardımcı oluyor. İş yoğunluğu, duygu durumu gibi koşullardan etkilenmeyen, kendilerine verilen protokolün dışına çıkmayan robotların sağladığı hız ve doğruluğa insan gücü ile erişmek pek mümkün olamıyor. Ancak, RPA çözümlerinin sağladığı yararlar çalışanların ve diğer sistemlerin yer aldığı iş süreçlerinde RPA robotlarını kullanarak en üst düzeye çıkarılabiliyor. Çalışanlar ve RPA robotlarından oluşan dijital işgücü, aynı süreç üzerinde birbiri ile uyumlu ve bütünleşik çalışarak, daha önce zaman ve maliyeti yüksek olan işlemlerde tasarruf, verimlilik, hız ve kalite imkanı sunuyor.

PAPERWORK hakkında

1998 yılında kurulduğu tarihten itibaren, sadece iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanarak, uzmanlaşmış kadrosuyla PaperWork ürün ailesini geliştirmiş. Yapay zekâ destekli PaperWork platformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabilmekte.

PaperWork hakkında daha detaylı bilgi için paperwork.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor