Sözleşme Taşımacılığını Dijitalleştiren Girişim: Dijital Kurye

Dünyada bir ilke imza atarak, geleneksel sözleşme taşımacılığını dijitalleştiren Dijital Kurye Platformu bankacılık ve finans sektörlerine de hizmet veriyor.

Dijital kontrat yönetimi ve kimlik doğrulama hizmetlerini müşterilerinin kapısına getiren Dijital Kurye, bankacılık ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunuyor. Platformun bugün sanal bankaların ve diğer finans kuruluşlarının sahadaki fiziksel temsilcisi konumuna geldiğini belirten Dijital Kurye CEO'su Oral Başer, bankacılık sektörünün ve bankacılık dışı finansal hizmetlerin ihtiyaçlarını kapsamlı şekilde karşıladıklarını vurguladı.

2022’de hizmet vermeye başlayan platform, sözleşme taşımacılığı hizmeti kapsamında imzalatılmak istenen belgelerin, dijital olarak doğrulanan kişilerle kapıda imzalatılmasını, imza süreci tamamlandığında da belgenin hem gönderici hem de imzacı ile paylaşılmasını sağlıyor.

Bankalara ve finans kuruluşlarına, mevzuat değişikliklerine anında ve etkin şekilde uyum sağlama imkânı sunan platform, Türkiye'nin dinamik mevzuat ortamında, yeni düzenlemelerin getirdiği imzalama ve kimlik doğrulama gerekliliklerini eksiksiz karşılıyor.

Şirketler rekabet avantajı elde ediyor

Dijital Kurye'nin sunduğu hizmetlerin, finans kuruluşlarına sadece yasal uyum süreçlerinde değil, operasyonel verimlilik ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda da rekabet avantajı sağladığını vurgulayan Oral Başer, “Kurumlar geri dönüş lojistiği süreçlerindeki dijitalleşme ile artık sözleşme ve kontratları daha hızlı ve hatasız şekilde yönetebiliyor. Bu da müşteri ilişkilerini güçlendirmelerine ve operasyonel anlamda mükemmelliği yakalamalarını sağlıyor” diye konuştu.

Güvenlik alanında önemli katkı sunuyor

Finans sektörünün güvenliğine de önemli katkılarda bulunan Dijital Kurye Platformu, uçtan uca şifreleme ve gelişmiş kimlik doğrulama teknikleriyle müşteri verilerinin korunmasını ve sahtecilik girişimlerinin önlenmesini sağlıyor. Finansal kuruluşlar bu sayede hem yasal yükümlülüklerini hem de müşterilerine karşı sorumluluklarını yerine getirebiliyor.

Bugün sözleşme taşımacılığı ve değerli teslimat hizmetleri de sunan platformun finans sektöründe her ölçekteki kuruluş için mevzuat uyumunu basitleştirirken, operasyonel verimliliği artıran ve müşteri güvenliğini sağlayan bir çözüm haline geldiğini belirten Oral Başer, “Finansal hizmetlerin sunum şeklini modernize eden ve sektörün yeni standartlarını belirleyen Dijital Kurye, bu alandaki liderliğini her geçen gün getirdiği yeniliklerle pekiştirmeye devam ediyor” dedi.

Dijital Kurye Platformu hakkında detaylı bilgi için dijitalkurye.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor