DinamikCRM'den Algoritma Destekli Müşteri Yönetimi Özelliği

Uçtan uca iş yönetimi çözümler sunan DinamikCRM, kullanıcılarına daha kusursuz bir deneyim sunabilmek adına algoritma destekli müşteri yönetimi özelliğini devreye aldı. İşte detaylar..

DinamikCRM kullanıcıları, yeni geliştirilen ALGP algoritması sayesinde bir potansiyel müşterinin satışa dönüşebilmesi adına takip etmeleri gereken tüm adımlar ve yönlendirmelere tamamen ücretsiz bir şekilde sahip oluyor.

Veri Girişlerini Eğlenceli Hale Getiren Algoritma

Uygulama içerisinde kullanılan algoritmalar ve oyunlaştırma teknikleri hem veri girişini daha eğlenceli bir hale getiriyor hem de satış kapamaya doğru giden yolda kullanıcılarını teşvik edici yönlendirmelerde bulunuluyor.

Çok Daha Eğlenceli CRM Deneyimi

Uygulama içerisinde etkileşim gösterdikçe devreye giren UGM algoritması, kullanıcıların en güncel performans değerlerini anlık olarak hesaplıyor. Kullanıcıların verimliliğini ve verilerin kalitesini artırmak için sürekli teşvik ediyor. Uygulama üzerinde etkileşim arttıkça çeşitli rozetlerin kilitleri açılıyor. Rozetleri açan kullanıcılar ise takımları içerisinde öne çıkıyor ve lider tablosunda yayınlanıyor.

"Hedef: Kullanıcılarımızın şirket verimliliğini en az %20 artırmak!"

20 senenin üzerinde sektör deneyimine sahip deneyimli kurucu Yahya Ekinci, DinamikCRM’in önümüzdeki 3 yıllık dönem içerisinde ülkemizde son derece başarılı projeler gerçekleştireceğini ve global pazarda en az 3 farklı ülkede OmnEase markasıyla aktif olarak kullanılan bir uygulama olacağını açıkladı.

Şu an aktif bir yatırım turu içerisinde olan DinamikCRM, global bir kuruluş olan Haxr Ventures, telekomünikasyon sektörünün liderleri arasında yer alan SYS Telekom gibi firmalardan yatırım almaya devam ediyor. Detaylı bilgi ve yatırım fırsatları için buraya tıklayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

DinamikCRM, iş süreçlerini tek bir platform üzerinden uçtan uca yönetme fırsatı sunan bulut tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı. Müşteri yönetimi, satış, sipariş ve randevu yönetimi gibi birçok özellik sayesinde işlerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz bu yazılım, aynı zamanda işletmelerin iş akışlarını optimize etmelerine yardımcı oluyor. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için ideal bir çözüm olan DinamikCRM, hem küçük ölçekli girişimcilerin hem de büyük şirketlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. DinamikCRM hakkında daha detaylı bilgi için dinamikcrm.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, diğer Girişim Gelişmeleri içeriklerimizi de incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor