TIW 2023, İnovasyonda Sınır Tanımayanları Buluşturuyor!

TİM'in 2012 yılından bu yana gerçekleştirdiği, Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği 23-24-25 Kasım’da Haliç Kongre Merkezi’nde inovasyon meraklıları ile buluşuyor. Bölgenin en büyük inovasyon buluşmasına davetlisiniz.

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ev sahipliğinde, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek, inovasyonun gücünü keşfedip, geleceği şekillendirecek fikirleri bir araya getirmek ve ilham vermek amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması "Türkiye Innovation Week" bu yıl 10. yaşını kutluyor.

2012 yılından bu yana artan ilgi ve katılımla gerçekleştirilen, Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği 23-24-25 Kasım’da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde inovasyon meraklıları ile buluşacak.

Etkinliğin 10. senesinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 30., Cumhuriyetimizin ise 100. yılının kutlandığı bu önemli sene bir dönüm noktası kabul ediliyor.

TIW 23: Geleceğin İhtiyaçlarına Yönelik Fikirler

Türkiye Innovation Week için gelecek yüzyılda inovasyona en çok ihtiyaç duyulacak 10 mega konu tanımlanımş. Yaşanabilecek olası tüm senaryolar ortaya çıkarılarak bu ihtimallerin doğurabileceği büyük ölçekli sorunlara çözüm getirecek fikirler geliştirmek için konunun uzmanlarını bir araya getirilmiş.

Türkiye Innovation Week’te yenilenebilir enerji kaynaklarından gıda ve tarım teknolojilerine, sağlıkta çığır açan çalışmalardan yeni nesil eğitim teknolojilerine, yapay zekâ ve otomasyondan finansal teknolojilere kadar birçok konuyu geniş bir perspektifle inceleniyor.

Sınır Tanımayanların Buluşması TIW 2023'te inovasyona en çok ihtiyacımız olacak sektör ve endüstriler hakkında, önde gelen isimlerle, yenilikçi yaklaşımlarla ve çığır açan fikirlerle küresel ölçekte pozitif değişim yaratma yolunda nasıl ilerleyebileceğimiz planlanılacak, konuşulacak ve tartışılacak. Bu bakış açısıyla ele alınacak sorunlar ve sunulacak çözümler ile katma değerli ihracatın peşinde olan ihracatçılarımız için de stratejik fırsatlar sağlanması ve yol haritası sunulması hedefleniyor.

Sürdürülebilir hedefler ve inovatif yaklaşımlarla daha iyi bir gelecek tasarlayabileceğimizin inancıyla yılın en inovatif 3 günü için hazır mısınız?

Sektör liderleriyle tanışmak, ilham verici konuşmaları dinlemek ve yeni iş fırsatlarını keşfetmek için bize katılın, dünyanın geleceğine hazır olun!

Türkiye Innovation Week 10. Yıl Manifestosu

Türkiye’nin ve yakın coğrafyamızın en büyük inovasyon buluşması Türkiye Innovation Week zamanla değişmeye değil, hızla dönüşmeye imkân tanır.

İnovasyonun devam eden bir süreç olduğunu kabul eder, sürekli öğrenme ve adaptasyonun önemini vurgular.

Risk almayı, yaratıcılığı ve girişimciliği benimseyen bir kültür oluşturur, bireyleri ve işletmeleri yenilikçi fikirlerin peşinden koşmak için motive eder.

Ekosistemde var olmak isteyen tüm kuruluşların bu dönüşüme ayak uydurması ve nitelikli sonuçlar alması için çalışır. Ulusal ve uluslararası arenada herkes için hep daha fazlasını hedefler.

23-24-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Türkiye Innovation Week hakkında detaylı bilgi için turkiyeinovasyonhaftasi.com web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe buradaki katılım formundan kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi inovasyon tutkunu tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor