ARDEB 1001 Programının 2023 2. Dönem Başvuruları Uzatıldı

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programının 2023 yılı 2. dönem başvuruları uzatıldı.

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı”nın;

  • Çevrim içi başvurunun tamamlanması için son tarih 2 Ekim 2023 saat 23.59,
  • Çevrim içi başvurusu tamamlanmış olan projelerin elektronik imza işlemleri için son tarih ise 5 Ekim 2023 saat 23.59

olarak belirlenmiş. Başvuru yapılacak projeler için çevrim içi başvuru onayı ve elektronik imza süreçlerinin belirtilen tarihlere kadar tamamlanması gerekiyor.

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Programın amacı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklemek. Proje başvuruları Özgün Değer, Yöntem, Proje Yönetimi ve Yaygın Etki olmak üzere dört boyutta değerlendiriliyor.

ARDEB 1001 Programına ilişkin proje destek üst limiti %32 oranında artırılarak 1 milyon 250 bin TL’den 1 milyon 650 bin TL’ye yükseltilmiş. Yeni üst limit; 2023 yılı 2. döneminden itibaren sunulacak proje önerileri için geçerli olacak. Ayrıca, yürürlükte olan projeler için yeni üst limit göz önünde bulundurularak, talep edilmesi halinde ek ödenek imkânı sağlanacak.

1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'na başvuru için https://ardeb-pbs.tubitak.gov.tr/ adresini, detay bilgi için TÜBİTAK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor