Girişiminiz İçin Yeni Bir Dönem BAŞLAT'maya Hazır mısınız?

Hello Tomorrow Türkiye ve Facebook iş birliğinde düzenlenen BAŞLAT Programı ile girişiminiz için yeni bir dönem BAŞLAT'maya hazır mısınız? Başvurular için son gün 8 Ocak! Detaylar haberimizde..

BAŞLAT, Hello Tomorrow Türkiye ve Facebook iş birliğinde düzenlenen bir startup kuluçka programı. Program, erken aşama Akıllı Şehirler, Dijital Sağlık, Eğitim Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Veri & Siber Güvenlik kategorilerindeki teknoloji startuplarını geliştirmeyi hedefliyor.

Başvurular sonucunda seçilen startuplara program boyunca pazarlama, Ar-Ge, inovasyon gibi çeşitli konularda alanının uluslararası uzmanlarından teknik eğitimler ve birebir mentorluklar sağlanacak. Bu süreçlerden sonra kurumsal şirket liderleri, yatırımcılar, kamu kuruluşları ve farklı ekosistem partnerlerimizin katılımıyla Demo Day düzenlenecek. Ayrıca programa başvuran startuplar, dünyanın dört bir yanından en iyi deep tech startupları için kurulan Deep Tech Pioneers topluluğuna katılma şansı yakalayacak. 

Programdaki 5 sektör özelinde teknoloji trendlerine yönelik öngörülerin yer aldığı, Türkiye’de ve dünyada çığır açan inovasyonların bilimsel & teknoloji odaklı araştırmasının yapılacağı sektörel raporlar program sonunda sunulacak. 

Girişiminiz için yeni bir dönem BAŞLAT'maya hazırsanız başvurular için son gün 8 Ocak! Detaylı ve başvuru için hello-tomorrow.org.tr/baslat adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor