Koronavirüs İçin Yasalaşan Ekonomik Tedbirleri Biliyor musunuz?

7244 sayılı Yeni Koronavirüs (Covıd-19) Salgınının Ekonomik Ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması hakkında kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına dair kanun 17 Nisan 2020 tarihli 31102 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. Detaylar haberimizde..

7244 sayılı Yeni Koronavirüs (Covıd-19) Salgınının Ekonomik Ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması hakkında kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına dair kanun 17 Nisan 2020 tarihli 31102 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

17 Nisan 2020 itibariyle yasalaşan kanun ve kanun değişiklikleri ile 4857 sayılı İş Kanunu, İşsizlik Sigortası Kanunu, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Kanunlarına koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yeni düzenlemeler getirilip, ek maddeler veya geçici maddeler eklenmiştir.

Yasalaşan bu ekonomik tedirleri 8 ana başlıkta detaylıca okumak ve incelemek için www.nevzaterdag.com/koronavirus-salgininin-ekonomik-tedbirler-yasallasti/ web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Makalemizi işletme sahibi girişimciler ve çalışanlar olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Nevzat Erdağ Hakkında

Eğitimci, Yazar, Yönetim Danışmanı, Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olan Nevzat Erdağ; çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yaptı, vergi ve sosyal güvenlik alanında kamuda birçok çalışmalarda bulundu. Erdağ, vergi ve sosyal güvenlik alanında birçok kuruma danışmanlık ve eğitimler vermekte olup, farklı sektörlerdeki müşterileri için Mali Müşavirlik ve Yönetim Danışmanlığı’nı yapmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor