Bulut Tabanlı CRM ve Muhasebe Yönetimi Girişimi: Evobulut!

Kobilerin müşteri ilişkileri, satış, satın alma, finans ve üretim süreçlerini webden, mobilden, tabletten kısacası her yerden ve her cihazdan yönetmelerini sağlayan bulut tabanlı platform Evobulut, 1 yıl gibi kısa bir sürede 1000'i aşkın kullanıcıya ulaştı. Detaylar haberimizde..

Kobilerin müşteri ilişkileri, satış, satın alma, finans ve üretim süreçlerini webden, mobilden, tabletten kısacası her yerden ve her cihazdan yönetmelerini sağlayan bulut tabanlı platform Evobulut, 1 yıl gibi kısa bir sürede 1000'i aşkın kullanıcıya ulaştı.

2004 yılında Ozan Aycan ve Ercan Ilık isimli iki girişimci tarafından kurulan Evosoft yazılım firması tarafından 2016 - 2018 yılları arasında geliştirilen Evobulut pazardaki rakiplerin aksine sadece tek bir soruna çözüm bulmaktan öte firmaların müşteri ilişkileri (CRM), stok, cari, fatura, sipariş, teklif, finans, üretim ve muhasebe modülleri ile tüm süreçlerini yönetmeyi sağlayan bulut tabanlı bir platform olma özelliği taşıyor. 

2004 yılından 2015 yılına kadar kobilere ticari yönetim sistemi, üretim yönetim sistemi, mağazacılık yönetimi, saha satış sistemi, e-ticaret satış sistemi gibi yazılımlar geliştiren ve bu yazılmların satışını Türkiye ve Azarbeycan pazarında gerçekleştiren Evosoft, 2015 yılında tüm yazılımları buluta taşıma kararı aldı. Hızlı bir şekilde bulut plaftorm üzerine yeni Ar-Ge çalışmalarına başlayan Evosoftk, 2016-2018 yılları arasında KOSGEB ve Tübitak Ar-Ge inovasyon destekleri ile birklikte Evobulut ürününü geliştirdi.

Evobulut'un geliştirilmesindeki en temel hedef firmaların ilave yazılımlar kullanmadan tek bir plaftorm üzerinden tüm süreçlerini yönetebilmelerini sağlamaktı. Evobulut'un bulut alt yapısı sayesinde firmalar hiçbir sunucu, yedekleme, güvenlik yazılımları vb. donanım ve yazılımlara yatırım yapmadan çok uygun maliyetlere aylık kiralar ödeyerek süreçlerini yönetebilmekte. Son zamanlarda yaygınlaşan güvenlik saldırıları, şifreleme virüsleri, güvenlik açıkları gibi konulara kafa yormadan sadece işlerine odaklanabilmekte.

Evobulut'un modüler yapısı sayesinde farklı sektörlere hızlı bir şekilde çözümler geliştiren Evosoft; Avukatlar ve hukuk büroları için Avukat Bulut Ürünü, doktorlar ve muayeneler için ise Sağlık Bulut Ürününü geliştirmiş ve ürün ilgili pazarlar tarafından kullanılmaya başlanmıştır.

Dijital dönüşüm ürünleri olan e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter, e-teklif, e-satınalma, e-portal modülleriyle kobileri dijital dünyaya taşıyan Evosoft, Api alt yapısı ile bulut santralleri, mail sunucuları, e-ticaret mağazalarını, web sitelerinizi Evobulut ile entegre ederek tüm süreçlerinizi tek bir platform üzerinden yönetmenizi sağlıyor. Örneğin; bulut santral entegrasyonunu kullanarak müşterileriniz ile yaptığınız telefon görüşmelerini kayıt altına alıp, mail entegrasyonu ile ise tüm mail trafiğinizi Evobulut ile yönetebiliyorsunuz. E-ticaret apisi sayesinde n11, gittigidiyor vb. mağazaları ya da kendi sitenizi Evobulut ile bağlayarak stok, sipariş ve fatura süreçlerinizi tek elden yönetebiliyorsunuz.

Kısa sürede uzun yol katederek dünyaya yayılmayı hedefleyen Evobulut, avukat, satış, crm, sağlık, şantiye, oto kiralama ürünleri üzerinden aylık ve yıllık olarak kullanıcı bazlı gelir elde ediyor.

www.evobulut.com web adresini ziyaret ederek bulut tabanlı CRM ve Muhasebe Yönetimi girişimi Evobulut hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Girişim tanıtım  haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Yakup Gündüz
Yakup Gündüz
Ben de yaklaşık bir yıldır Evobulut.com üzerinden iş takibimi yönetiyorum. Stok ve ön muhasebe süreçlerinin yanında e-fatura ve e-arşiv faturamızı da rahatlıkla programdan yönetebiliyoruz. Evobulutu herkese tavsiye ediyorum. Satış sonrası destekleri ve ilgileri çok iyi...

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor