7. GİV Girişimcilik Ödülleri Başvuruları 20 Nisan'a Kadar Uzatıldı!

Türkiye’de başarılı girişimleri ödüllendirmek ve fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza destek ve cesaret vermek amacıyla Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Girişimcilik Ödülleri'nin 2019 başvuruları sona yaklaşıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de başarılı girişimleri ödüllendirmek ve fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza destek ve cesaret vermek amacıyla Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Girişimcilik Ödülleri'nin 2019 başvuruları uzatıldı.

Yapılan açıklamaya göre 7. GİV Girişimcilik Ödülleri başvuru dönemi bitişinin sınav haftalarına denk gelmesi sebebiyle üniversiteli girişimci adayı gençlerden gelen yoğun başvuru uzatma isteğini kırmayarak başvuru alımlarını 20 Nisan 2019 Cumartesi gün bitimine kadar uzatıldığı ifade edildi.

7. GİV Girişimcilik Ödülleri'nin son başvuru tarihi 20 Nisan 2019 Cumartesi 23:59.

Girişimci İş Adamları Vakfı GİV, girişimciliği sadece bir yönüyle değil tüm yönleriyle ele alan ve ekosistem olarak geliştirme gayretinde olan nadide yapılardan birisi. Genç GİV ile gençlere ulaşan, GİV Akademi ile girişimcilere ve iş dünyasına eğitimler veren, Bahariye Melek Yatırım Ağı BBA ile girişimlere yatırım üzerinde çalışan GİV, her yıl düzenlediği GİV Girişimcilik Ödülleri ile de başarılı girişimcileri ödüllendirip ülkemizin vitrinine çıkarıyor.

9 kategoride düzenlenecek olan 7. GİV Girişimcilik Ödülleri’nde 5 kategori için başvuru alınacak olup, başvurular değerlendirme heyeti tarafından titizlikle inceleniyor.

7. GİV Girişimcilik Ödülleri - Ödül Kategorileri

  • Yeni Girişimci Ödülü: Girişimcilik dünyasına yeni katılmış fakat yaptığı çalışmalarla, önemli başarılara imza atmış, firmasını ve kendisini geliştirmiş, fark edilir bir şekilde ihracat, AR-GE ve yatırımlarla farkındalık oluşturmuş firması henüz 0-5 yaş aralığında olan başarılı girişimcilere “Yeni Girişimci Ödülü” veriliyor. Başvuru için:  tıklayınız
  • Kurumsal Girişimcilik Ödülü: Projelerini hayata geçirmiş, özgün ürün veya hizmet ortaya çıkartarak başarıyı elde etmiş, AR-GE’ye ve inovasyona dayanarak işletmesine ve ülkesine değer katmış; Ülkesine, bulunduğu topluma, yaşadığı çevreye, değişen dünyanın değişen pazarlarına uyum sağlayan firması 5 yıl ve üzeri yaşta olan başarılı girişimcilere “Kurumsal Girişimci Ödülü” veriliyor. Başvuru için:  tıklayınız
  • Proje/Fikir Ödülleri: Değerlendirme Heyeti tarafından tespit edilen kriterlere göre yapılacak ticarileşmemiş yeni proje ve fikirlerle ilgili yapılan başvurular arasından seçilen ilk 3 projeye para ödüllü veriliyor. Başvuru için:  tıklayınız
  • Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü: Üniversite içinde kurulmuş olan Girişimcilik Kulüpleri aracılığı ile üniversite içinde veya üniversite dışında girişimcilikle ilgili yapılmış olan başarılı faaliyet, etkinlik ve çalışmalarda bulunmuş girişimcilik kulüplerinin ödüllendirilmesi, desteklenmesi, teşvik edilmesi amacıyla “Üniversite Girişimcilik Kulübü Ödülü” veriliyor. Başvuru için:  tıklayınız
  • E-Ticaret Girişimi Ödülü: Klasik ticaret modellerinden farklı olarak internet veya mobil teknolojiler kullanarak iş fikrini bir elektronik ticaret projesi olarak hayata geçirmiş, bulunduğu sektöre yeni ticaret hacimleri oluşturabilmiş, kurulduğu günden beri sürekli büyüyebilen girişimlere “E-Ticaret Girişimi Ödülü” veriliyor. Başvuru için:  tıklayınız

Ödüllere Siz de Aday Olabilirsiniz!

Eğer siz de bu 5 kategoriden birinde, başarılı işler yaptğınızı, ülkemize ve girişimcilik ekosistemimize katkı ile katma değer sağladığınızı düşünüyorsanız ödüllere aday olabilirsiniz.

Unutmayın: Başvurularda sona yaklaşılıyor, başvurunuzu 20 Nisan 2019 Cumartesi 23:59'a kadar www.girisimcilikodulu.com üzerinden hızlıca yapabilirsiniz. Acele edin!

Haberimizi ekosistemimizdeki işletme ve veya iş fikri sahibi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor