35.000TL Ödüllü Yenilikçi Mobil Uygulama Hackathon Başlıyor

Geliştirdiği mobil uygulamalarla dünyada 40 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Pixery, bu alanda çalışmak isteyen yetenekleri, teknolojinin ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak eğlenceli bir hacktahona davet ediyor. Son başvuru tarihi 21 Nisan 2019. Detaylar haberimizde..

Geliştirdiği mobil uygulamalarla dünyada 40 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Pixery, bu alanda çalışmak isteyen yetenekleri, teknolojinin ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak eğlenceli bir hacktahona davet ediyor. Son başvuru tarihi 21 Nisan 2019.

İki gün sürecek Pixery Hackathonun odağı dünyada en hızlı gelişen teknoloji alanları olan bilgisayarlı görü, artırılmış gerçeklik, makina öğrenmesi,kamera ve video teknolojileri olacak. 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan ve 2-4 kişilik takımların yarışacağı Pixery Hackathon, Levent’te bulunan Kolektif House’da gerçekleşecek.

Heyecanın ve rekabetin yüksek olacağı bu yarışmanın sonunda gruplar prototiplerini jüriye sunacaklar. Jürinin değerlendirmesinin sonunda birinciliğe hak kazanan takım 20.000TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 5.000 TL ödülün sahibi olacak. Sürpriz ödüllerin de yer aldığı hackathona ekibinizle birlikte katılmak için son tarih 21 Nisan

Hackathon hakkında daha fazla bilgi edinmek ve başvuru yapmak için www.pixerylabs.com/hackathon2019 web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor