İnoSuit Programı'nın Temmuz 2018 Dönemi İçin Başvurular Başladı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Sabancı Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı'nın Temmuz 2018 dönemine ait son başvuru tarihi 21 Mayıs 2018’e uzatıldı. Detaylar haberimizde..

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Sabancı Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı'nın Temmuz 2018 dönemine ait son başvuru tarihi 21 Mayıs 2018’e uzatıldı.

Üniversite-Sanayi işbirliğine dayanmakta olan “İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” kapsamında, İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

İnoSuit Programı’na bugüne kadar 29 farklı ilden 232 firma başvurmuş olup mentor havuzumuzda ise inovasyon yönetimi konusunda uzman 97 üniversiteden 601 akademisyen mentor başvurusu bulunmaktadır.

İnoSuit Programı hakkında detaylı bilgi almak için www.tim.org.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0212 454 07 99 numaralı telefon aracılığı ile yetkili kişilere ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor