Avrupa'nın E-ihracat Konferansı 26-27 Nisan'da İstanbul’da!

Dünyadaki e-ticaret sektörünün önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticileri, 26-27 Nisan 2018 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde bir araya geliyor. Detaylar haberimizde..

Dünyadaki e-ticaret sektörünün önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticileri, 26-27 Nisan 2018 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde bir araya geliyor.

E-İhracat Platformu ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliği ile düzenlenen ‘CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia’da dünyadaki e-ticaret sektörünün önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticileri, bir araya geliyor.

26-27 Nisan 2018 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak konferansın sunuculuğunu, TRT Haber’de yayınlanan Ekonomi 7/24 programının yapımcısı ve sunucusu Elif Saygılıer yapacak.

CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia’nın açılış konuşmalarını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yapacak. Avrupa’nın en büyük e-ihracat konferansına yerli ve yabancı çok sayıda kişi katılacak. E-ihracat konferansı ile Türk ürünlerinin ihracatını artırma ve yeni ticari ilişkiler kurma hedefleniyor.

CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eihracatkonferansi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

TRT Haber kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor