Gönülden İşlere Gönülden Ödüller Veriliyor, Başvuruları Kaçırmayın!

Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından 2007 yılından itibaren düzenlenen Gönülden Ödüller’in yeni dönem başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 13 Nisan 2018. Detaylar haberimizde..

Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından 2007 yılından itibaren düzenlenen Gönülden Ödüller’in yeni dönem başvuruları başladı. Bu yıl 11’ncisi dağıtılacak Gönülden Ödüller’de şirket çalışanlarının geliştirip uyguladıkları, toplumda fark yaratan “Gönüllülük Program ve Projeleri” ödüllendirecek. Son başvuru tarihi 13 Nisan 2018.

“Gönülden Ödüller” Türkiye’de özel sektör kurumları ve çalışanlarının gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana düzenleniyor.

Ülkemizde özel sektör gönüllülüğünün hem topluma, hem şirket performansına ve hem de çalışanın kendisine fayda sağlayacak bir araç olduğu bilincinin yaygınlaşmasıyla birlikte Türkiye’nin önde gelen şirketleri çevre, kültür, eğitim, sağlık, insan hakları, yerel kalkınma gibi toplumsal konularda çalışanlarını da dahil ederek aktif gönüllülük yapıyorlar. ÖSGD, Sivil Toplum Kuruluşları ile toplum arasında köprü oluşturarak kurumsal gönüllülük programlarıyla bu ilişkiyi sürdürülebilir kılmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yıl 11’ncisi düzenlenecek ödül töreninde Türkiye’nin önde gelen sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların gönüllülük program ve projeleri ödüllendirilecek. 

11. Gönülden Ödüller ödül kategorileri şöyle:

  • En Başarılı Gönüllülük Programı Ödülü: Gönüllülük Programı’nı kurumsal bir şekilde ve etkin olarak yürüten ve kurum çalışanlarında gönüllülüğü yaygınlaştırmada başarılı olan şirketin ödüllendirilmesi.
  • En Başarılı Gönüllülük Projesi Ödülü: Toplumun bir ihtiyacını karşılamada başarılı olan ve/veya ilgili konuda önemli derecede katma değer ve pozitif etki yaratan Gönüllülük Projesi’nin ödüllendirilmesi.
  • En Yaratıcı Gönüllülük Projesi Ödülü: Bir toplumsal ihtiyacı belirleyerek buna yaratıcı ve kalıcı çözüm geliştiren Gönüllülük Projesi’nin ödüllendirilmesi.

Gönülden Ödüller Seçici Kurulu’nun yapacağı değerlendirmeler sonucunda ödüle değer bulunan proje ve programlar 17 Mayıs 2018 Perşembe günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Holl’da gerçekleşecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

11. Gönülden Ödüller yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gonuldenoduller.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor