FIT Zirvesi ve Girişim Pazaryeri Şubat'ta Girişimcileri Bekliyor!

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtılacağı FIT’18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, 22 Şubat-25 Şubat’ta Fuar İzmir’de kapılarını açıyor. Detaylar haberimizde..

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtılacağı FIT’18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, 22 Şubat-25 Şubat’ta Fuar İzmir’de kapılarını açıyor.

5 ayrı fuarı tek çatı altında birleştiren FIT ’18, otomasyondan elektrik-elektronik ve enerjiye, hidrolikten bina otomasyonu ve metal işlemeye kadar pek çok alanda ziyaretçilere sunacak. FIT’18 fuarı katılımcılara mevcut teknolojileri deneyimleme olanağı sunarken 23-24 Şubat’ta fuar kapsamında düzenlenecek Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Zirvesi’nde ise önümüzdeki yıllarda fabrikalarda nasıl bir dönüşüm yaşanacağı konuşulacak.

Teknoloji Girişimcileri ve İş Adamları Derneği (TEKGİAD) iş birliği ile organize edilen zirvenin yanı sıra, Girişim Pazaryeri ve Yarışması etkinliği kapsamında yenilikçi çözümler üreten seçilmiş 40 girişime fuarda özel bir stand alanı verilecek ve girişimlerini tanıtma imkanı sağlanacak. Dereceye giren ilk 40 girişim fuarda potansiyel iş ortakları, iş bağlantıları, müşteriler ve yatırımcılara kolayca ulaşma imkanına kavuşacaklar. Bunun yanında basında yer alabildikleri gibi, sektörden ve potansiyel müşterilerden çok değerli geri bildirim toplayarak ürün ve hizmetlerinin pazar uyumunu sağlayabilirler. Bu 40 girişim arasından seçilecek 10 özel girişim ise, FIT Zirvesi sonunda sahneye çıkarak ilk 3 dereceye girmek için Jüri’ye sunumlarını yapacaklar. İlk 3'e girenler de ödüllendirilecek.

Hangi Girişimler Katılabilir?

FIT Pazaryeri’ne ve Girişimcilik Yarışması’na katılacak girişimler başvurular arasından TEKGİAD tarafından seçilecek. Genel başvurular arasından 40 girişim aşağıdaki kriterlere göre belirlenecek;

  • Daha önce girişim yarışmasına katılmamış, ve/veya lansman yapmamış girişimlere öncelik veriliyor. Ancak sektöre yenilikçi bir çözüm sunan tüm girişimler/firmalar katılabilir.
  • FIT Girişim Pazaryeri tarihine kadar girişiminiz en azından kapalı beta, test aşamasında demo edilebilir bir ürün/hizmet sunuyor olmalı.
  • Girişimler daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış olabilirler.
  • Endüstriyel alanda çözüm üreten girişimlerin şansı daha yüksek. Ancak, girişimlerde herhangi bir sektör, iş modeli gibi bir sınırlaması yok! Tüm girişimciler başvurabilir.

Girişim Pazaryeri Paketinde Neler Var?

Girişimler için yalnızca 150 TL değerinde olan Girişim Pazaryeri paketi içinde aşağıdaki imkanlar bulunuyor;

  • 3 kişi (kurucu ortak, girişim çalışanı) için FIT Zirvesi 2018  davetiyesi.
  • 3 kişi (kurucu ortak, girişim çalışanı) için FIT Fuarı 2018  davetiyesi.
  • Girişim Pazaryeri’nde yer alacak tüm girişimlere verilecek birer masa. Burada girişiminizin ürün/hizmetinin sunumunu yapmak için kendi bilgisayar/monitörünüzü kullanabilirsiniz.
  • Girişim Pazaryeri alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma ve girişiminizi, çözümünüzü tanıtma fırsatı.
  • Türkiye ve dünya’dan 10 binden fazla FIT Fuar & Zirve katılımcısı/ziyaretçisiyle girişim olarak tanışma, çözümünüzü tanıtma ve geri bildirim alabilme şansı.
  • Medyada girişiminizle yer alma ve tanıtım fırsatı.

Siz de girişiminizi tanıtmak için FIT Girişim Yarışmasına katılabilir, ilk 40 girişim arasına girerek FIT'18 fuarında iki gün süresince kendi standınızda endüstriden binlerce ziyaretçi ve katılımcıya doğrudan ulaşabilirsiniz. 

Girişim Haber olarak Medya Sponsoru olduğumuz FIT Girişim Pazaryeri’ne www.fitzirve.com adresinden 10 Şubat 2018 tarihine kadar online olarak başvuru yapabilirsiniz. Girişimcilerin bu fırsatı kaçırmamasını tavsiye ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor