Finans Sektörü, IDC Türkiye 2017 Finans Zirvesi'nde Bir Araya Geliyor!

Finans sektörünün lider kurumları, 21 Kasım Salı günü “IDC Türkiye Finans Zirvesi” için Wyndham Grand Levent, İstanbul’da bir araya geliyor. Detaylar haberimizde..

Finans sektörünün lider kurumları, 21 Kasım Salı günü “IDC Türkiye Finans Zirvesi” için Wyndham Grand Levent, İstanbul’da bir araya geliyor. Sektörde yaşanan son gelişmelerin ele alınacağı etkinlik, yeni stratejilerin paylaşıldığı, Türkiye’nin finans, sigorta, borsa ve yatırım kuruluşlarının üst düzey BT ve işbirimleri yöneticilerinin bir araya geldiği eşsiz bir platform olarak finans sektörününün geleceğine net bir bakış sağlayacak.

Bilişsel ve yapay zeka ile finansal teknolojilerin artan kullanımı, finans sektörünün hızlı bir dijital dönüşüme girmesini sağladı. Müşterinin değişen doğası ve işletmelerin çevikliğe artan talepleri, dijital dönüşümü kurumlar için mutlak bir zorunluluk haline getiriyor. İşletmeler, operasyonlarını dijital olarak dönüştürürken yenilikçi çözümler ve müşteri odaklı stratejiler geliştiriyor. Çevrimiçi ve mobil dağıtım kanallarını akıllıca kullanan bankalar, rakiplerine göre ciddi avantaj sağlıyor ve müşteri deneyimini güçlendiriyor.

IDC Finans Zirvesi’nde, artan rekabet koşulları, 3. Platform teknolojileri ve organizasyonların dijitalleşme zorunlulukları, çevik ve hızlı aksiyon alabilen organizasyonlara dönüşebilmek için atılması gereken adımlar gibi temel konu başlıkları tartışılacak. Sektörün lider teknoloji ürün ve hizmet sağlayıcıların sunumlarıyla son kullanıcı başarı hikayelerine de yer verilecek.

“Yeniden Tanımlanan Güven, Müşteri Deneyimi, Platform ve Stratejik İş Ortaklıkları” teması altında gerçekleşecek ve dijital dönüşüm girişimleri ile uygulama stratejileri üzerinde yoğunlaşacak 2017 Finans Zirvesi, sektör uzmanları, hızla gelişen finansal tekolojilerinin Türkiye finans sektörünü nasıl yeniden şekillendirdiğini açıklayacak. Bunun yanı sıra etkinlikte, IDC'nin 3. Platform temeli üzerinde inşa edileceğini söylediği inovasyon hızlandırıcı teknolojilerden olan Büyük Veri, Analitik ve Nesnelerin İnterneti gibi panellere yer verilirken; blok zinciri teknolojisi, uygulama alanları ve dijital para finansmanına yönelik bilgiler de paylaşılacak. 

Toplam 8 panel ve 51 bağımsız konuşmacının aktaracağı deneyim paylaşımlarıyla 2017 Finans Zirvesi, Türkiye finans takviminin en büyük ve en etkili etkinliklerinden biri olacak.

2017 Finans Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Bulacak

IDC Finans Zirvesi esnasında dağıtılacak “Yılın En İyi Finans Teknoloji Projeleri”ne başvurular tamamlandı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödül törenine yapılan 38 proje başvurusu, CIO ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 40 kişilik jüri ekibi tarafından değerlendirilecek.

2017 IDC Finans Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.idc-cema.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi finans sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor