Kanyon, Silikon Vadisi Etkinliği İle Geleceğin Mucitlerini Ağırlıyor!

Çılgın buluşlara meraklı çocuklar 22 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Silikon Vadisi etkinliği ile Kanyon’da buluşuyor. Kod yazmadan, programlamaya, droneların özel dünyasını keşfetmekten oyun tasarımına kadar öğretici atölyeler, eğlenceli deneylerle birleşiyor. Detaylar haberimizde..

Çılgın buluşlara meraklı çocuklar 22 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Silikon Vadisi etkinliği ile  Kanyon’da buluşuyor. Kod yazmadan, programlamaya, droneların özel dünyasını keşfetmekten oyun tasarımına kadar öğretici atölyeler, eğlenceli deneylerle birleşiyor. Geleceğin mucitleri hep birlikte keşfediyor, üretiyor eğleniyor.

Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikleriyle dikkat çeken Kanyon, yaz tatili dönüşü çocukları ilgi çekici, öğretirken eğlendiren atölyelerin yer aldığı Silikon Vadisi etkinliği ile karşılıyor.

22 Eylül– 6 Ekim tarihleri arasında, etkinlik alanında yer alacak olan teknoloji vadisinde çocukları, keşfederek paylaşma duygusunu, teknoloji ve üretkenlikle birleştirecekleri aktiviteler bekliyor.

Silikon Vadisi etkinliğine kullanılan tüm yazılım ve donanımlar “özgür yazılım” ve “açık donanım” kaynaklarından faydalanarak hazırlanmış. Silikon Vadisi Kanyon’da macerasına katılan çoçuklar öğrendikleri ve kullandıkları tüm oyun ve uygulamalara, sonradan erişebilecekler ve kendi remixlerini üretebilecek hale gelecekler. Böylece Silikon Vadisi’nde öğrendikleri bilgileri ve kazandıkları deneyimleri hayatlarının bir parçası haline getirebilecekler.

Silikon Vadisi Kanyon’da etkinliğine 0542 430 30 83 veya 0542 430 30 84 numaralı telefon numaralarından rezervasyon yapılabilir.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor